Научете кога ще се омъжите

0
236

Тези древни гадания ще ви помогнат да разберете кога ще минете под венчило

Вероятно искате да знаете кога ще се омъжите. Няма нищо по-лесно от това да научите отговора.

Има няколко лесни начина, които могат да ви дадат отговор на въпроса кога ще се омъжите. Тези лесни методи са за дами, които все още не са семейни, но тайничко се питат кога ли късметът ще им се усмихне и на тях.

Предлагаме ви няколко изключително лесни и ефективни метода, които ще ви подскажат кога ще се омъжите.
Ето ги и тях:

Грах
Първият от тях е гадаене с грахови зрънца. Необходима ви е шушулка с девет зърна в нея. Това, което трябва да направите е да я завържете за бял конец и да я виснете върху входната врата.



омъжите
Тези древни гадания ще ви помогнат да разберете кога ще минете под венчило

Мъжът, който не е от семейството ви и прекрачи пръв прага на дома ви, ще стане ваша половинка в живота. Това щастливо събитие ще се случи след не по-късно от година.

Червена роза
Следващият начин на гадаене е с червена роза. Този месец е идеален за гадаенето, тъй като според указанията, червената роза трябва да е откъсната през юни. Другото важно изискване, което трябва да спазите е да не я откъснете по-късно от 7 ч. сутринта.
След това разкъсайте отделните листенца и ги поставете в бял плик, който трябва да запечатате с восък. Върху него пък поставете отпечатък от палеца на лявата ви ръка и сложете плика под възглавницата.
Човекът, който сънувате през нощта ще бъде вашият съпруг.
Дано да запомните съня си.

Сън
Другото гадаене е по това какво сте сънували. Според стари поверия, ако сънувате вода, поле, планини, родители, цветя, деца, Луна или сребро, това е знак, че до една година ще се омъжите.
В случай, че в съня ви се явят великане, птици, риба, зверове или слънце, то ще минете под венчило до пет години.
Ако в съня си видите войник, злато, буря или камбани, това за съжаление гласи, че ще останете стара мома.

Кукувица
Кукувицата също може да ви помогне с гадаенето. Заслушайте се в кукането й в ранните сутрешни часове.
Задайте въпроса: „Кукувичке, кукувичке, колко години остават до сватбата ми?”. Колкото пъти изкука кукувицата след това, толкова години ще минат до венчилото ви.

Огледало и Луна
Най-добре е да правите това гадание вечерта. Вземете огледало и отидете близо до река или езеро. Изчакайте появата на Луната и когато се издигне достатъчно високо, насочете огледалото към водата. Позицията му трябва да е такава, че да виждате в него отражението на Луната и водата. Пребройте луните, които виждате в огледалото. Колкото са те, толкова години остават до сватбата ви, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.