Този сок изгаря мазнините, докато спите

0
696

Единственото усилие, което ще трябва да положат е да си го приготвят и да го изпият с наслада, от там нататък, той ще свърши всичко сам

Вероятно всяка една дама си мечтае за чудодеен метод, който да изгаря мазнините й, докато спи или говори с часове по телефона с най-добрата си приятелка.

Всъщност това не е никаква фантазия, защото такова средство наистина съществува. То изгаря успешно мазнините, докато вие релаксирате след дългия и изтощителен работен ден или пък вършите нещо друго.
Повечето хора от съвременното общество се оправдават, че нямат време за спортуване или пък възможност да спазват строг хранителен режим. Този вълшебен сок за изгаряне на мазнините е точно за тях.

мазнините
Единственото усилие, което ще трябва да положат е да си го приготвят и да го изпият с наслада, от там нататък, той ще свърши всичко сам

Единственото усилие, което ще трябва да положат е да си го приготвят и да го изпият с наслада, от там нататък, той ще свърши всичко сам.
Комбинацията от тези две съставки ускорява неколкократно процеса на обвяна на веществата и разбира се благоприятства за избавянето от излишните килограми.

За приготвянето на вълшебната напитка, която топи мазнините, докато вие почивате, говорите по телефона или вършите нещо друго, са ви необходими само две съставки. Това са мед и канела.
А, да не пропуснем и водата, към която трябва да ги добавите. Точните пропорции на вълшебната напитка за изгаряне на мазнините са 1 ч.л. канела, 2 с.л. мед и 250 мл. хладка вода.



Няма да е грешка, ако си приготвите по-голямо количество от този еликсир и го приемате през целия ден, вместо вода, стига да спазите пропорциите.
Пригответе си толкова, колкото смятате, че ще можете да изпиете за деня.

Сложете хладката вода да заври, добавете канелата и я оставете да престои половин час.
За да не разрушите полезните ферменти на меда, го добавете едва, след като водата изстине напълно.
Половината от тази смес изпийте преди лягане, а другата приберете в хладилника и допийте на сутринта, преди да сте закусили.

Имайте предвид, че трябва да спазите едно много важно условие, за да работи успешно формулата – чудодейната смес се приема задължително на гладен стомах.
Този вълшебен сироп регулира успешно теглото благодарение на мощния пречистващ ефект на храносмилателния тракт, който притежава.
Канелата в съчетание с меда успешно унищожава бактериите и микроорганизмите, които са един от основните фактори забавящи храносмилането и причиняващи сериозни неразположения в стомашния тракт като подуване на корема, образуване на газове и др. подобни.

Няма определен период, в който трябва да прилагате този лесен метод за изгаряне на мазнините. В същото време обаче няма да сгрешите, а дори напротив, ако го прилагате целогодишно. Няма да ви навреди с нищо, а ще ви бъде от огромна полза, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.