Проверете какъв приятел сте според зодията

0
356

Овните са посветени изцяло на семейството и приятелите си

Едва ли има човек на земята, който да не иска да има верен приятел до себе си.

Не можете обаче да отречете, че да имате истински и верен приятел си е цяло щастие, което за съжаление се среща изключително рядко. Дори само един такъв приятел ви е достатъчен. Спомняте ли си онази поговорка, която гласеше, че приятел ти е този, който знае всичко лошо за теб и въпреки това не те е зарязал.
Ето такъв приятел пожелаваме всекиму.

Но да се върнем на темата. В следващите редове можете да разберете кой какъв приятел е според зодията.

приятел
Овните са посветени изцяло на семейството и приятелите си

ОВЕН
Те със сигурност са независими личности, но са изцяло посветени на своето семейство и приятели. Винаги можете да разчитате на тях и винаги ще се застъпят за вас. Понякога правят нещата по бунтарски начин и различно от останалите, но винаги ще са до вас.



ТЕЛЕЦ
Тези хора са стабилна опора. Солидни са и можете да се доверите на съветите им. По свой начин проявяват упоритост, но в никакъв случай не се боят да изразят мнението си, макар понякога това да им навлича гнева на околните.

БЛИЗНАЦИ
Непоправими купонджии. С такива приятели до себе си определено няма да ви е скучно, защото те винаги са готови за парти. Често това ги прави да изглеждат несериозни в очите на околните, но истината е друга. Неслучайно те са звездите на компанията и всички гравитират около тях и ги слушат с интерес.

РАК
Тези хора са изключително емоционални. За тях близките и приятелите са на първо място в живота. Имат изключително силно развит инстинкт и влагат емоция във всичко, което правят. Хората обичат да общуват с вас, защото успявате да се настроите на тяхната емоционална честота. Лоялни сте докрай.

ЛЪВ
Тези приятели са доста изтощаващи, тъй като искат всичко да се върти около тяхната личност. Те са готови на всякакви крайности в името на това да се озоват в центъра на вниманието.

ДЕВА
Абсолютните работохолици. Те успяват да игнорират всички емоции около тях, за да се фокусират изцяло върху изпълнението на задачите и да достигнат до поставената крайна цел.
Често пъти техни приятели са колегите от сферата им на работа.

ВЕЗНИ
Те са пристрастени към социалната мрежа. Следят изкъсо постовете на другите и не пропускат да ги коментират.

СКОРПИОН
Тези личности са изтъкани от страст. Емоциите са тези, които ръководят живота им и са готови на крайности. Представителите на този зодиакален знак са изключително креативни, но пък имат доста мръсно подсъзнание.
Въпреки всичко те са много лоялни приятели и винаги можете да разчитате на тях във всяка една ситуация.

СТРЕЛЕЦ
Това безспорно са най-безстрашните авантюристи. Тяхната слабост са пътуванията. Не обичат еднообразието и постоянно търсят нови неща. Понякога в търсене на новостите поемат непремерени рискове. Едно е сигурно – с тях никога няма да ви е скучно и ще изживеете незабравими приключения.

КОЗИРОГ
Козирозите са менторите. Те обожават да получават и излъчват разум и мъдрост. Не се колебайте да поискате съвет от такъв приятел. Той винаги ще ви покаже правилния път. Освен, че ще е изключително обективен, съветът му ще е и практичен.

ВОДОЛЕЙ
Непоправимите ексцентрици. Те обаче се различават от всички останали приятели и точно това ги прави уникални. Не могат да бъдат вписани в никакви стереотипи. С тях се общува изключително лесно и това е една от чертите им, която ги превръща в желана компания за всяка ситуация.

РИБИ
Абсолютните бохеми.
И те като Близнаците умеят да се забавляват доста стабилно, но пък за разлика от тях не държат непременно да се озоват в центъра на събитията.
Те са много весели и емоционални. Страхотна компания са за масата, но пък можете да им доверите и най-съкровените си тайни, тъй като със сигурност няма да ви издадат. Това са хората, които не само ще изслушат проблема ви, а и ще намерят начин да ви успокоят и да потърсят правилното решение.
Накрая до такава степен ще ви омаят, че ще забравите изцяло за проблемите си, пише trafficnews.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.