Любопитни подробности от личния живот на Кахраман

0
2083

Той дори бил уловен неколкократно от папараци да прегръща нежно младата манекенка и актриса Яйша Куру

Не само България, а и светът луднаха по музиканта и актьор Йозджан Дениз, който изпълнява ролята на Кахраман в хитовия турски сериал „Част от мен”.

Това, което ще научите за Кахраман обаче вероятно ще разочарова голяма част от вас.
В сериала той е абсолютно положителен герой, отдал се изцяло на голямата си любов Елиф, но в реалния живот далеч не е такъв.

Предвид неподправения чар, който притежава Кахраман, е съвсем разбираемо, че жените му се лепят като мухи на мед. А той изглежда се опитва да удостои с внимание всяка една от тях, но не за дълго.
Малцина знаят, че зад гърба си има един брак с актрисата Хандан Дениз. Двамата сключват брак през 1991 година и се развеждат през 2000 година. Нямат деца, а екранният Кахраман не пропуска да отбележи, че бракът им е бил просто формален.

Кахраман
В личния си живот Кахраман е много различен от екранния си герой

След развода завързва връзка с Фахрие Евджен. Връзката му с нея трае почти десет години, но отново не се стига до брак или деца.
Нещата помежду им почти стигнали до сватба, но преди три години двойката отбелязала, че се разделя.
Според публикации в турските медии причината за краха на връзката на Кахраман с Евджен е станала поредната му изневяра.
Той дори бил уловен неколкократно от папараци да прегръща нежно младата манекенка и актриса Яйша Куру.
Романът му с нея бил краткотраен, но пък развалил дългогодишната му връзка.



Следващата любов на Кахраман е 20-годишната моделка Бусе Нарджи.
Двамата се запознават съвсем случайно на вечерно парти у общ приятел. Актьорът бил лудо влюбен в нея и дори я запознал с родителите си, но връзката им била изключително кратка.

Лекотата, с която чаровникът сменя жените поражда сериозни притеснения у майка му. Той обаче е категоричен, че не се вижда като семеен човек. Заради това му твърдение майка му поставила ултиматум до една година да се ожени и да го дари с внук, но той й отговорил в типичния си шегаджийски стил, че вече е голям мъж и не е длъжен да слуша майка си.

Турският сериал „Част от мен” е на път да се превърне в най-гледаната сага в страната ни. Макар мнозина от зрителите да недоволстват, че сценарият е изключително плосък, красотата на артистите, които изпълняват главните роли приковава малки и големи, неуки и образовани, пенсионери и домакини пред малкия екран всяка вечер в 20 ч.
Сериалът се излъчва не само в България и в страните от Балканския полуостров, а и на всички останали континенти, с изключение на Антарктида и Африка.
Разбира се всички дами са луди по Кахраман, тъй като чарът му безспорно е завладяващ.

Може би именно неговото участие е ключът към небивалия успех, който пожъна сериалът. Той дори успя да бие по гледаемост предшественика си „Листопад”.
Йозджан Дениз е роден на 19 май 1972 година.
Има трудно детство. Едва на 13 години напуска училище, за да работи и да помага на бедните си родители.
Една година по-късно основава своя група, наречена „Синьо море”.

В продължение на три години пее по заведенията в Германия, за да помага финансово на семейството си.
След като се връща в Турция, служи три години в армията.
Йозджан е много харесван и обичан актьор, но и като певец е невероятен, твърдят меломаните.

Макар да няма необходимото образование, той се справя отлично и като актьор и като певец, категорични са почитателите му.
През 1994 година се снима в първия си филм. От тогава до момента не спира да участва в сериали. Освен това има продуцентска компания и наред с актьорските си и музикални ангажименти, пише сценарии и режисира филми.

Красивата Елиф, която е екранната партньорка на Кахраман в сериала „Част от мен” е щастливо омъжена в реалния живот. Тя е родена на 2 август 1983 г. в Истанбул. Тя е едно от четирите деца в семейството си. Едва 17-годишна стъпва на модната сцена в конкурс за красота и става втора Мис Турция.
Хатидже Шендил е учила бизнес администрация, след което в продължение на две години изучава интензивно актьорско майсторство.

Безспорно тя е една от най-красивите жени в Турция. Участвала е в повече от 10 сериала.
През миналата година Хатидже е сключила брак с по-младия от нея актьор Бурак Саяшар. Твърди, че е щастливо омъжена и със съпруга й не се ревнуват от екранните им партньори, нито от горещите целувки и сцени с тях. Мечтата й е да стане майка.

Дефне – Бегюм Кютюк Яшаролу също е щастливо омъжена в реалния си живот. Тя е висока 1.78 м. и също е модел. Учи бизнес администрация в престижен частен колеж. В свободното си време обича да играе волейбол. Образованието си е завършила във Франция, в университета Нанси II.
Споделя, че обожава да готви и ако не беше станала актриса сигурно щеше да е кулинар. През 2010 година тя се омъжва за художника Ердил Яшаролу. Определя брака си като изключително хармоничен и щастлив.
Двойката все още няма деца.

Лошият Максут – Сердар Озер, е роден на 21 януари 1980 г.
На 21 януари тази година е станал горд баща на син, когото определя като най-голямото щастие в живота му, пише vsekiden.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.