Тежък удар за президента Росен Плевнелиев

0
245

Този път не става въпрос за политически удар под кръста, а за лична драма

Държавният глава Росен Плевнелиев получи поредния тежък удар. Този път далеч не става въпрос за поредния политически удар под кръста, а за личния му живот.

Отлично осведомени източници твърдят, че половинката на Росен Плевнелиев е подала молба за развод в Софийския районен съд.

За никого не е тайна, че президентът и съпругата му от години не живеят заедно. За цялото време, в което Росен Плевнелиев е начело на държавата тя нито веднъж не се появи до него.

Близки до двойката разкриват, че чашата на търпението на Юлиана Плевнелиева преляло, когато Радан Кънев заявил, че партията му е готова да номинира Росен Плевнелиев за втори мандат.
Покрай това му изявление се заплетоха сериозни политически интриги.



Росен Плевнелиев
Този път не става въпрос за политически удар под кръста, а за лична драма

Самият държавен глава бил изправен пред дилемата дали да не опита късмета си за още един мандат. Това му колебание повлияло върху решението на Плевнелиева. Двамата се били договорили да се разведат след изтичането на мандата му, но политическите му амбиции я разгневили и тя подала молбата по-рано, нарушавайки уговорката.

В действителност двамата се разделили културно още в началото на годината, но това не бе оформено юридически. След като Юлиана Плевнелиева е форсирала нещата, вероятно разводът им съвсем скоро ще стане факт, тъй като ще е по взаимно съгласие.

Междувременно Плевнелиева си взела децата от „Резиденшън парк” и живее заедно с тях и новия си приятел далеч от държавния глава, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.