Херцогиня Кейт отново блести в центъра на събитията (СНИМКИ)

0
246

Херцогиня Кейт за пореден път предизвика нечуван и невиждан световен интерес, защото бъдещата кралица на Англия е изключителна жена

Снахата на принцеса Даяна с всеки изминал ден се превръща в модната икона на 21 век.

Не случайно световните фотообективи са насочени към красивата бъдеща кралица на Англия.

Нейният стил на обличане се харесва на световните модни среди, защото показва индивидуален стил, класа, оригиналност и лично отношение към облеклото.

херцогиня Кейт
херцогиня Кейт

Високата и стройна фигура на херцогиня Кейт остана непроменена след двете раждания.Тя позволява на младата жена да експериментира с най-разнообразни модели тоалети в най-широка цветова гама.

Самата Кейт вече се чувства уверена по време на официални и социални събития, което допълнително й позволява да изпъкне в целия си блясък.

Херцогиня Кейт все още не може да засенчи своята световно популярна свекърва принцеса Даяна, но смело върви по нейните стъпки.

Последното събитие, което предизвика световен интерес е 40-годишният юбилей на благотворителната асоциация SportsAid’s.

На официалното тържество херцогиня Кейт се появи в елегантна дълга рокля, чиито цвят  медиите на Острова определиха като “секси синьо”.

Роклята е творение на дизайнера Roland Mouret, който се постара да извае такъв тоалет, който да  подчертава стройната фигура на кралската особа.

По повод облеклото на Кейт Мидълтън с гордост можем да споменем името на младия български дизайнер, който работи за модна къща EPONINE.

Петър Петров уши красив и елегантен костюм за херцогиня Кейт, заради който получи аплаузи дори от  Vogue.

Превод от английски език: Милена Христова

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.