Нели Конуей обяснява какво става с душата, когато човек почине (ЧАСТ 2)

6
728

Какво се случва след смъртта е тема, която вълнува всеки жив човек, затова Нели Коуей ни дава своите пояснения

Нели Конуей продължава своите обяснения:

„Някои души, особено ако са имали тежко заболяване или са починали внезапно, или са се самоубили, могат да преминат през специално лечение с ангелите и други души, които са специално тренирани за това.

Нели Конуей Nelly Coneway
Обясненията на Нели Конуей ни дават оптимизъм Сн: Nelly Coneway

Ангелите ще ви лекуват и научат най-важния урок – самолюбов, ще ви помогнат да заобичате себе си отново, да простите на себе си и да имате мир в душата си.

След това вие ще се срещнете с вашите духовни водачи и ангели хранители, може да се срещнете и с Господарите на Карма, тези мъдри души, които ще ви помогнат да оцените изминалия ви живот.



По време на тази дискусия вие ще вземете решение заедно дали да се преродите отново и то бързо, или да изчакате стотици години, или вие дори може да сте изработили вашата свобода от прераждане и душата ви може да се качи в по-високите измерения.

Независимо дали сте успели в мисията си или не, вие ще включите във вашата Oversoul, вашата висша душа, всичките опитности, разбирания, таланти, всичко, което сте научили от вашия живот на земята, за да може тя да расте и да се развива.

Какво прави душата между различните прераждания? 

Има хиляди избори в различните измерения на другия свят.

Духът ви може да избере да служи като лечител, учител, може да помага на бебенца, току що пристигнали на другия свят, може да работи върху нови идеи, които да помогнат на човечеството, може да работи с животни.

Възможностите за служба са много.

Може да избере да помогне на дете или внуче, или група от хора, които са още в този живот на земята.

Може да изберете да разгърнете вашия творчески потенциал като художник, музикант или архитект.

Може да сте посланик на мир и добра воля между различните галактики.

Може да ви е време да ви обучат за нова роля и в този случай ще прекарате доста време в университетите на светлината на други звездни системи.“

Благодарим на Нели Конуей, че сподели с нас тази толкова полезна и оптимистична информация!

сподели бутон

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. mnogo interesno nqkoi neshta veche sam gi chela ili chula nqkade ,neznam kak no vsichko tova go znam po nqkakav nachin,ne e novo za menzvuchi uspokoqvashto

  2. Тя от къде ги знае тия неща?Да не би да се е върнала от там?Еми,че то не е никак лошо,дори е по добре от тук.Какво ще кажете по въпроса?

    • Ама те и бебетата не са се върнали в корема на майката за да кажат колко е светло, обширно и красиво на земята нали:)

  3. А бе, не вярвайте на такива лъжи и евтини манипулации…в Библията пише истината,че когато човеците умрат, НАСТАВА СЪД ПРЕД БОГА, в който всеки ще отговаря за делата си….

  4. Благодаря Ви госпожа Нели.Искам да прочета много подобни разкази.Аз Ви вярвам, защото в труден за мен момент сама съм разговаряла с ангели и съм преживяла смъртта.Много се интересувам от подобни теми.Имам въпрос към ВАС.Каква е душата на земни близнаци,една разделена в две физически тела? или две сродни души? или какво??? Задавам ви този въпрос , защото съм близначка и тази връзка ме интересува. Благодаря Ви предварително.Дай боже да има много хора като Вас. С обич.Коева.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.