Датата на запознанство определя бъдещето на връзката ви

0
368

Знакът на царствения Лъв носи благодат на връзката ви

Може да ви се струва странно, но датата на запознанство оказва огромно влияние върху бъдещето на връзката ви.

Датата на първата ви среща определя как ще протече връзката ви и дали изобщо имате бъдеще с човека, в когото сте влюбени.
В зависимост от месеца на запознанството ви пък имате зодия, под покровителството, на която ще премине връзката ви.

Вижте зодията, под чието покровителство ще премине връзката ви:

23.12-20.01.
Вашият покровител е Козирог, което означава, че като цяло връзката ви ще протече с тенденциозно прикриване на чувствата. Колкото и странно да ви се струва този факт няма да повлияе на искреността и устойчивостта й.
Единственият проблем, който рискувате да се появи помежду ви ще е свързан с темата съревноваване за надмощие.



връзката
Знакът на царствения Лъв носи благодат на връзката ви

21.01-18.02.
Покровител на вашата връзка е Водолей.
За околните тя е изключително странна и може би докрай ще остане неразбрана, но пък за сметка на това се очертава да е изключително спокойна.
И двамата с партньора ви сте достатъчно зрели личности, за да съумеете да запазите отношенията си, макар да цените изключително високо личната си свобода.

19.02-20.03.
Връзката ви ще протече под покровителството на зодия Риби. Трябва да сте нащрек, тъй като още в самото начало на вашето запознанство ви грози опасност от нереално възприемане на нещата.
Пригответе се за безспирни караници и то все за дребни и несъществени неща. Ако с партньора си се научите да сте по-кротки, връзката ви може да просъществува.

21.03-20.04.
Отношенията ви ще минат под покровителството на огнения знак Овен. Имайте предвид, че тези два месеца, са изключително коварни за запознанства.
Любовта от пръв поглед може да ви излезе доста солено, тъй като връзката ви ще е изпълнена със спорове, неустойчиви отношения и обиди.
Не се изненадвайте, ако в крайна сметка отношенията ви не устоят на всички бури и връзката ви се разпадне.

21.04-21.05.
Вашият покровител е Телец. Това означава, че отношенията ви с партньора ще са изключително устойчиви. Всичко във вашата връзка се крепи на общите житейски принципи. И двамата с партньора си оставяте материалното на заден план.

22.05-21.06.
Вашите отношения ще преминат под попечителството на Близнаци. На практика това не е никак добре, тъй като отношенията ви ще преминат под знака на караниците и честите изяснявания. Въпреки това с този партньор ще имате много пътувания. Няма да ви липсват и промени както в позитивен, така и в негативен план.

22.06-22.07.
Несъмнено това е най-добрият период за запознанства, а отношенията ви ще преминат под щипката на Рак.
Няма как вашата връзка да не просъществува като се има предвид, че с партньора ви се допълвате интуитивно. И двете страни се опитвате да задоволите потребностите на отсрещния и сте склонни на компромиси, а това е най-сигурният път към здрава връзка.

23.07-22.08.
Може би сами се досещате, че отношенията ви ще преминат под знака на царствения Лъв. Не се притеснявайте, тъй като той носи благодат на вашата връзка. Силните чувства, които изпитвате един към друг са налице, а от това следва брак и деца.

23.08-23.09.
Вашият покровител е зодия Дева. Това означава, че връзката ви ще е силно съсредоточена върху дребните детайли, което на практика е почти сигурен знак, че няма да просъществува дълго.
Не се изненадвайте, ако се разпадне преди да сте се осъзнали.

24.09-23.10.
Отношенията ви ще преминат под покровителството на Везните. Казано с други думи това е сигурен знак, че по-скоро целите постигането на висок социален статус чрез партньора, тъй като не виждате друга възможност за това.
Не е изключено някой от двама ви да води двойнствен живот. Въпреки всичко чувствата ви са много силни и при добро желание бихте могли да преодолеете всяка трудност и да останете заедно.

24.10-22.11.
Под покровителството на Скорпиона е излишно да казваме, че връзката ви ще се основава главно на страстта и ревността. Може би няма да е грешка, ако кажем, че като цяло ще премине под знака на бурите и емоциите.

23.11-22.12.
Връзката ви се намира под покровителството на Стрелец, което предвещава изключително силни чувства, скрепени с потомство, пише pik.bg.

След като вече сте наясно под чие покровителство ще премине връзката ви и кои са основните моменти, за които трябва да внимавате, няма никакви пречки отношенията ви да пребъдат.
Не забравяйте, че всичко може да бъде преодоляно със силата на волята и взаимното усилие.

Ако всеки от вас дърпа „чергата” към своята страна, то тогава връзката ви не само, че няма да просъществува, а и ще трябва да се запитате защо изобщо сте се събрали.
Във всички случаи би било добре да си оставите достатъчно време, в което да помислите трезво какви ще са плюсовете и минусите във връзката с дадения партньор.

Едно е сигурно – колкото и добре да протичат отношенията ви, все някога ще се изправите пред трудност и това ще ви даде ясна представа що за човек е партньорът ви.
Както се казва това какво ще се случи помежду ви зависи единствено от вас и от склонността ви да отстъпвате и да правите компромиси.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.