Въпросите, които задават само влюбените

0
252

Специалисти твърдят, че по начина, по който показваме обичта си става ясно какво ни е отношението към този човек

Със сигурност тези въпроси ще ги чуете само и единствено от влюбените или хората от семейството ви, за които няма никакви съмнения, че ви обичат.

Влюбените хора са тези, които се интересуват от всичко онова, което касае половинката им. Именно поради тази причина проявяват загриженост и задават цял куп въпроси, които понякога дори ни се струват досадни.

Специалисти твърдят, че по начина, по който показваме обичта си става ясно какво ни е отношението към този човек, както и какви са ни намеренията спрямо него.
Едва ли има някой сред влюбените, който да не задава тези въпроси на половинката си.

влюбените
Специалисти твърдят, че по начина, по който показваме обичта си става ясно какво ни е отношението към този човек

Именно те са онази светлинка, която трябва да ви подскаже, че половинката ви наистина ви обича.



Ето и въпросите, които задават влюбените:

„Мога ли да направя нещо за теб?” или „С какво мога да ти помогна?”
Всеки човек, обичащ партньора си задава подобен род въпроси. По този начин той засвидетелства загрижеността и подкрепата си към вас и показва, че наистина стои зад гърба ви и е в готовност във всеки един момент да ви помогне с това, което ви е необходимо.

„Как мина денят ти?“
Този въпрос на пръв поглед е нещо обичайно, но пък е един от най-съществените. Макар често пъти на пръв поглед да се тълкува просто като любопитство, той е от огромно значение. Представете си само за миг как бихте се почувствали, ако прибирайки се у дома половинката ви не се интересува как е минал денят ви и се отнесе с безразличие към този факт или пък започне да говори за своите проблеми, пренебрегвайки вашите. Със сигурност няма да ви стане приятно, нали?

„Кое или какво е важно за теб?”
Този въпрос показва желанието на отсрещния да бъде до вас. Той е гаранция, че намеренията на партньора ви са сериозни и наистина държи да знае кои неща са важни за вас. Този въпрос се задава не просто от любопитство, а за да може отсрещния да ви даде това, което искате и е показател за това дали стремежите и целите ви съвпадат.

„От какво се страхуваш най-много?”
По този начин човекът срещу вас ви засвидетелства подкрепата си, а не ви се подиграва за това, че ви е страх да не срещнете мечка, докато се разхождате в гората например.
Той показва, че партньорът ви иска да знае нещата, от които се страхувате, за да ви помогне да ги преодолеете заедно.
Ако не ви обичаше искрено, щеше ли да ви зададе подобен въпрос?

„Щастлив/а ли си във връзка ни?“ или „Нашата връзка прави ли те щастлив/а?”
Често пъти мнозина се страхуват да зададат този въпрос в прав текст, тъй като се страхуват от отговора, който биха могли да получат.
Много често той е разковничето, в което се крият нещата, които ни плашат и ни карат да се дистанцираме от реалността.
Без значение от това какво ще ви отговори партньорът, най-добре е да знаете как стоят нещата в действителност.
Начинът, по който ще ви отговори ще ви разкрие дали отсрещния наистина се интересува от вас, от чувствата и намеренията ви, както и от усещането в самата връзка.

„Как мога да те насърча?“
Задавайки този въпрос влюбените се опитват да вдъхнат кураж на партньора си. Това е изключително важен показател, който ще ви разкрие дали човекът до вас ви обича истински, както и дали държи на вас.
Няма никакви съмнения, че всеки човек има своите моменти на слабост и точно тогава му се иска да усети безрезервната подкрепа на човека, с когото споделя живота си. Още щом чуете този въпрос трябва да си дадете ясна сметка, че човекът до вас е със стабилни намерения и чувства спрямо личността ви.

Обикновено трудностите и притесненията са тези, които поставят на сериозни изпитания всяка една връзка. Същевременно обаче именно те са тези, които ви дават ясна представа за това какъв е вашият партньор и колко държи на вас.
Не забравяйте, че двамата винаги ще се справите по-добре, отколкото поотделно, пише az-jenata.bg.

Никой друг, освен хората, чиято любов е чиста няма да ви предложи подкрепата си, в колкото и труден момент да се намирате.
Всеки мечтае за партньор, който ще го подкрепя в трудните моменти, защото хората сме устроени така.
Нали знаете онази българска пословица, че сам човек е само за тоалетната. За всичко останало се нуждаем от човек до себе си.

За да имаме истински партньор обаче трябва да се научим да го ценим като човек, а не да го приемаме за даденост или за наша собственост. Нито един човек не принадлежи на някого. Често пъти обаче представителите на силния пол развиват изключително чувство за собственост, след като се съберат с жената, която обичат.
Именно това чувство за собственост в нередки случаи става причина и за раздялата между двама души.

Съгласете се, че колкото и да обичате даден човек, то не би ви било приятно да ви кара да се чувствате като куче на каишка, защото всеки един има нужда от своето лично пространство, пък дори и да е във връзка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.