Само личният контакт с Акашовите записи ви свързва с вашия висш Аз

0
1420

Акашовите записи са Книгата на живота. Всеки от вас може да я чете, стига да повдигнете своите вибрации до определено високо ниво

Акашовите записи могат да бъдат четени от всеки един човек 

Двама млади българи са посветили своя живот да помагат на останалите хора.

Да се научат да достигат сами, напълно осъзнато, до Акашовите записи. Така ще получават онази информация, която им е необходима, за да могат да живеят в пълна хармония с тях самите и с околните.

Деси и Милош гостуват в “Без формат“.  Преди да станат инструктори, Деси Иванова и Милуш Кадиев имат своите разочарования от живота, който водели.

Деси имала отлична кариера. Печелела повече от достатъчно. Имала необходимите социални контакти, но в един момент започнала сутрин да се буди от нещастна по-нещастна, докато накрая не открила контакта с Акашовите записи.Милуш Кадиев има още по-драматична съдба. Той бил предприемач, работел с големи инвестиции.

В един момент поел прекалено голям инвестиционен риск и изгубил абсолютно всичко.

Трябвало да връща и онези средства, които взел в заем. Разделил се със своето семейство и останал направо на улицата.

Достигнал дъното на живота, той прекарал 3 месеца в духовен център в София, а след това живял известно време при негов близък приятел.

Така, стъпка по стъпка, Милуш открил висшата духовност, която преобърнала неговия живот.

После се запознал с Деси. И днес двамата обучават хората как сами могат да влязат в контакт със своите записи. За да почерпят необходимата информация и да възвърнат изгубения баланс.

Докато гостуваха в предаването “Без формат”, водещата Христина Котларска запита по какъв начин човек може да осъществи контакт с Акашовите записи.

Акашовите записи
Деси и Милуш учат хората как да се свързват със своите лични Акашови записи

Това става посредством казване на определена молитва, която повдига неговото вибрационно ниво, за да може да влезе в контакт с Акаша.

Водещата попита дали човек с лоши намерения може да проникне там и да използва получената информация за користни цели.

Това няма как да се случи, защото вибрациите на този човек няма да отговарят на нужните, за да влезе в контакт с Акаша.

В Акаша има много светли същества и ангели, които помагат на всеки човек да осъществи връзка със своя висш Аз и да почерпи онази информация, която му е необходима.

Когато човек се научи да влиза в контакт със своите Акашови записи, той може да ги използва ежедневно.

Например, сутрин преди работа ако погледнете в тях, вашите делови срещи ще се случват по друг начин, обясни Деси Иванова. Нито вие, нито вашите делови партньори ще искате да се прецакате взаимно. А ще се постараете да извлечете максимална изгода от вашата делова среща.

Във Вселената има достатъчно много за всеки.

Задължително изгледайте видеото и вникнете в думите на водещата и на гостите, защото всеки трябва да усети тези толкова лични и съкровени неща. 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.