Ето я най-лесната и божествено вкусна билкова супа (как разхлажда в жегите)

0
294

Тази билкова супа става просто аламинут и е не само вкусна, но и крайно полезна

Предлагаме ви да си спретнем една вкусна, но и полезна супичка. Любимата ни рецепта е за тази билкова супа, която идеално разхлажда в жегите, тъй като може да се яде и по-хладка.

Прави се скоростно, както сами ще видите като я почнете. А ето и какви продукти ни са нужни, за да си я направим още днес или утре у дома.

супа
Чудна и страшно бърза за правене билкова супа

Трябват ни един литър пилешки бульон, 300 грама нарязан магданоз, коприва, целина, 30 грама брашно, едно яйце, черен пипер, сол на вкус и оцет.

Тази билкова супа се прави по-лесно и бързо от която и да било друга. Трябва само първо да нарежем целината, магданоза и копривата, а после да ги сварим заедно с брашното в пилешкия бульон.



Посоляваме и добавяме към тях и черния пипер. Накрая, когато супата вече е готова, слагаме към нея оцета или кисело мляко – зависи от индивидуалния вкус на всеки. И всичко е напълно готово за консумация.

Тази билкова супа е идеална да се хапва, както топла, така и студена. Не се колебайте да я сервирате и на гости, защото е много полезна, уникално свежа и вкусна, и ще останат удивени.

Ще ви кажем и как я хапваме ние. Става приказно ако сложите към супата малко сиренце. То може да бъде сервирано отделно, но може да бъде и вътре в самата чиния или паничка със супа. А като добавим и филийка препечен хляб, просто играта заспива.

Пожелаваме ви да си я изядете с огромна наслада, защото сме сигурни, че ще питате за още. Добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.