Направете си тези разкошни кроасани с деликатеси (супер вкусни и много бързи)

0
272

Тези кроасани с деликатеси се разтапят в устата и са любими на почти всички

Предлагаме ви да си угодите на небцето и стомаха с една рецепта за чудни кроасани с деликатеси. Така се наричат, а съдържат в себе си наистина вкусни съставки, както сами ще се уверите като ги правите.

кроасани
Кроасани мечта – бързи за приготвяне и с разкошен вкус

Много бързо стават, а хлапетата си умират за тях. Пък и са в пъти по-хубави от купешките, в които никой не знае какво точно ни поднасят и колко химия съдържат.

Трябват ни две рулца от бутер тесто, четири лъжици ситно нарязан магданоз, осем тънки парчета пушен бут, 50 грама настърган кашкавал, едно яйце.

Първо трябва да измием хубаво, а после много на ситно да нарежем магданоза. Кашкавалът се настъргва на едро ренде, а пушения бут го нарязваме на ситни парчета.



Взимаме бутер тестото и го разделяме на осем парчета като във всяко едно от тези парчета поставяме по парче от пушения бут и от нарязания магданоз. После хубаво ги завиваме на кроасан.

Готовите кроасани ги намазваме отгоре с един жълтък, който сме разбили с две лъжички вода. Най-накрая ги поръсваме обилно с настъргания кашкавал. Последният може да го поставим не само отвън, но и отвътре – също става много хубаво.

Когато всички кроасани са съвсем готови, ги поставяме в една тава, която сме застлали с оризова хартия и ги пъхаме в нагорещената вече фурна, за да се запекат за около 15-ина минути. Фурната трябва да бъде загрята на 200 градуса.

Пожелаваме ви да си изядете тези вкусни кроасани с огромен кеф и да ви е много сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.