Уникална рецепта на Джуна топи брадавици от раз!

1
782

Джуна предлага уникални рецепти за лечение на папиломи и брадавици

Руската лечителка Джуна дава няколко рецепти, при които при домашни условия може да се избавим от неприятните папиломи. Има над сто вида от тях, но не всички са опасни за здравето на човека. Лечителката от Русия със сирийски корени ни предлага няколко рецепти от руската народна медицина, които действат безотказно.

Лечебните методи са уникални, извършват се със средства, достояние на всички и при прилагането им много бързо можем да се отървем от неприятните брадавици.

С рецептата на Джуна се избавяме трайно от брадавиците
С рецептата на Джуна се избавяме трайно от брадавиците

Първият начин е чрез използване на сока на жълтурчето. Змийското мляко има много имена, но е едно от най-добрите лекарства. Лечителката Джуна препоръчва сока от жълтурчето да се слага 3-4 пъти върху брадавицата през 2-3 минути.

Процедурата се повтаря по 2-3 пъти на ден. Резултатът е безотказен и почти мигновен.Друг начин да се справим с папиломите е със сока на картофите. Астроложката препоръчва те да са червени. Измиват се и се настъргват с кората няколко картофа. После се прецеждат през няколко слоя марли.Два пъти на ден се пие 100 милилитра от сока.



Лечението продължава два месеца. Картофения сок е уникално средство не само срещу тази инфекция. Руската лечителка твърди, че той успешно се справя и с рак, стомашни язви, оток и заболявания на черния дроб.Друг начин да се справим с неприятните брадавици и рациновото масло. То съдържа киселина, която дразни човешкия папиломен вирус и брадавиците. Какво трябва да правим?

Джуна съветва да нанесем рациновото масло върху брадавиците и кожата около тях всяка сутрин и вечер. Ефектът се наблюдава около 3-4 седмици, след като сме започнали лечението с брадавиците.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Жълтурче и змийско мляко са различни неща.Едното е растение, а другото е сок от друго растение.Рациновото масло може би е рециново олио?
    Трудно може да се довери човек

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.