Вижте красавицата, която грабна титлата Мис Земя 2014 (ВИДЕО)

0
372

На престижния конкурс за красота, титлата Мис Земя 2014 бе присъдена на едно очарователно момиче от Филипините

Преди броени часове завърши престижният конкурс за красота Мис Земя 2014. Титлата, след оспорвана борба между прекрасните претендентки от цял свят, грабна едно крехко 20-годишно момиче от Филипините. Нейното име е Джейми Херел, разкри новината Rappler и Днес +.

Конкурсът бе проведен в залата на театъра на град Кесон Сити, на остров Лусон. Джейми получи безценната корона от своята предшественичка – моделът от Венецуела Алис Енрич.

Miss Zemya
Филипинка грабна титлата Мис Земя 2014

Освен с безспорната й красота, очарователната Мис Земя 2014 заплени журито и с непринуденият й отговор по въпроса как самата тя бил могла да направи света по-добро място за живеене чрез решаване на проблемите с глобалното климатично затопляне. Джейми Херел сподели, че тя ще насочи своите усилия в това, да научи децата как те самите да пазят планетата ни.

В конкурса, второто място, заедно с титлата Мис Въздух 2014 бе присъдено на Андрея Ню, представител на Америка, а втората подгласничка на победителката, получила титлата Мис Вода 2014, стана Мария Александра Родригес.



Четвърта в класирането стана Анастасия Трусова от Русия, която получи званието Мис Огън 2014.

Mis Zemya
Това са победителките в конкурса за красота Мис Земя 2014

Победителката в тазгодишното издание на съревнованието Мис Земя – филипинската красавица Джейми Херел, споделя за себе си, че е изключително трудолюбива. Тя е пътешественик по душа и нейното житейско мото е за лимона и лимонадата, важното е киселата напитка да се консумира с усмивка и достойнство.

Престижният конкурс за красота се провежда вече 13 години. Организаторите споделят, че Мис Земя е сред трите най-значими съревнования на женската красота след Мис Вселена и Мис Свят.



сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.