Хората с тази кръвна група са извънземни потомци? (Още шокови разкрития)

0
912

Хората с тази кръвна група имат извънземен произход

Много мистерии витаят около произхода на кръвна група и ДНК, както и за здравето на хората. Но ако имате кръвна група с отрицателен РН, вашият произход е почти мистичен. Тази кръв е много устойчива на заболявания, както и на ХИВ, твърдят много от учените.

Спецовете са открили шокиращи разлики в кръвта на хората с отрицателен и положителен резус фактор. Тези, които имат РН отрицателен са интелигентни над средното ниво, медиуми, имат по-ниска телесна температура, по са устойчиви на топлина и високи градуси, не могат да получават кръв от РН положителен донор. На външен вид има червеникава или много тъмна коса, зелени или тъмнокафяви очи. Някои от тях дори имат допълнителни прешлени и ребра.

Брад Пит има "синя кръв" с отрицателен резус фактор
Брад Пит има „синя кръв“ с отрицателен резус фактор

Отрицателната кръв не наследява оригиналния еволюционен път, а някой отвън е извършил интервенцията. Предполага се, че едва три процента от нашата ДНК е функционираща, другата е излишна.Това откритие накарало много учени да мислят, че нашия генетичен код е „написан” от извънземен „програмист”. В Ирак са намерени хиляди шумерски табели, които ясно показват кой е извършил това.

Геният, променил човешкия род е Анунаки, чийто символ са две преплетени змии. И въпреки че всички религии крият това, той е създал човешкия род. Това е високоразвита в технологично отношение и интелигентна нация на влечуги от планетата Нибиру.Те превръщат Земята в своя колония, след потопа на Атлантида и Лемурия.



Членовете на кралските фамилии влизат в брак с роднини, заради отрицателната си кръв, която не може да се смеси с положителен донор. Затова и кралица Елисавета

Втора е втора братовчедка на принц Филип, нейния съпруг. Фразата „синя кръв” идва от РН отрицателна, защото при окисляване тя става синя, понеже съдържа повече мед. Докато останалите кръвни групи са по-богати на желязо.

Отрицателната кръвна група е важна, защото всички американски президенти са в близки или далечни роднински връзки. А от такива елитни семейства излизат личности като Хю Хефнър, Мадона, Брад Пит, Селин Дион и много други.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.