Сензация: Българка създаде и патентова лек срещу рак! (Подробности)

0
707

Българка създаде лекарство срещу рак

Лекарство за рак намери българка. Тя вече е патентовала лека срещу епидемията на столетието. Лекарството е преминало всички тестове и се произвежда в малка фабрика край Радомир.

Продуктът вече е преминал успешно тестове и при пациенти в националната онкологична болница в столицата. След приема му раковите клетки на болните са намалели и лекарството оказва положителен ефект при химио-и лъчетерапията.

Съставките му са напълно натурални. Чудотворният лек представлява спиртен извлек от чесън. Към него се прибавят маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Но не преминава през термична обработка, за да могат лековитите му свойства да се запазят. Сиропът увеличава количеството на лимфоцитите, които са клетки-убийци на раковите клетки в организма. За добиване на 100 мл извлек са необходими над половин килограм чесън.

Продуктът се произвежда в малка фабрика край Радомир, с капацитет около хиляда шишенца месечно.
„Чесънът е невероятно растение. Той е създаден в природата, за да докаже, че едно наглед неугледно растение притежава такава мощна сила”, споделя Наташа Вълкова, създателката на лека срещу рака.



Българка създаде лек срещу рак
Българка създаде лек срещу рак

Всичко започнало в далечната 2002 г., когато й поставили страшната диагноза рак на мускулите. Лекарите й давали само две години живот, но й назначили химио- и лъчетерапия. Тя признава, че манипулациите изсмуквали всичките й останали жизнени сили. Затова започнала да чете и търси алтернативни методи за лечение. Попаднала на много източници за чесъна, в които се съобщава, че растението лекува доста форми на рак.

Първоначално създала лека за себе си. Тя е микробиолог, доктор на науките. След като започнала да пие от извлека, отишла на лекар. Той останал изумен, че състоянието й се подобрило и след две години изчезнали напълно и метастазите.

Онкологът я посъветвал да започне да произвежда лека, за да помогне в борбата с коварната болест и на други хора. След като прецизирала продуктите, възможностите за промишлено производство и количеството, което може да произведе, теглила банков кредит. С парите купила китайска машина, която бели чесъна и започнала. Първоначално ситуирала производството в село Дебели лаг, където работили с дъщеря си. Сега чудодейния лек се разпространява в аптеките, където струва под десет лева. То се нарича Натанал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.