Седмичен хороскоп от 1 декември до 7 декември 2014 г. – 1 част

0
863

Вашият седмичен хороскоп (от 1 декември до 7 декември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп следващите дни ще са успешни за всякакви начинания. Необходимо е само да знаете точно какво искате и да планирате важните неща отрано. Седмицата е благоприятна за пътуване, в което новите контакти ще се окажат изключително полезни и емоции няма да липсват. През уикенда се опитайте да решите личните проблеми, като скъсите дистанцията с близките хора.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Успехът през настоящата седмица ще зависи изцяло от поставянето на правилните приоритети. Всичко в работата и у дома трябва да бъде на точното място. Вероятно ще се наложи да подписвате документи или договори, но бъдете предпазливи. Ситуацията е динамична и може да ви поднесе не дотам приятна изненада. Разчитайте на близките хора – те няма да ви предадат!

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Ако през настоящата седмица обърнете сериозно внимание на икономическите въпроси, може да се поздравите с финансов успех. Ще се намерят достатъчно хора, които искат да го споделите с тях, така че подбирайте внимателно своето обкръжение. Сега е важно да ви забележат тези, с които желаете да продължите по-нататък. Не се колебайте да подчертаете дипломатично своята значимост.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е благоприятна за спокойна работа и укрепване на позициите в професионалната сфера. Резките промени може да застрашат установения ред и комуникацията. Запасете се с търпение и бъдете по-скромни в изискванията. Опитайте се погледнете ситуацията от друг ъгъл, за да отстраните възможните проблеми и недоразумения с близките хора.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) През тази седмица ще имате възможност да реализирате някои лични планове и стремежи. Повярвайте в себе си! Ситуацията в деловата сфера може да бъде доста напрегната, но рискът и положените усилия ще имат съответното финансово измерение. Отърсете се от стреса и прекарайте един прекрасен уикенд сред хората, които са важни за вас.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп още в първите дни на настоящата седмица може да ви увлече водовъртежът на спешни задачи и неотложни дела. Този напрегнат ритъм едва ли е най-доброто нещо за здравето и личния живот. Не забравяйте за верните приятели, които може да ви подадат ръка. Почивните дни обещават приятни изненади, запазете поне малко сили, за да им се насладите!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.