Богатство и благосъстояние привличате с магия от Родопите

1
1240

Баба Рилка е открила тази необикновена магия. Пазила я в тайна, но от известно време започнала да я разкрива

магия
Баба Рилка дава съвети как се прави лесна магия за финансово благополучие

Тайната магия от Родопите привлича пари, благосъстояние и богатство. Това твърди баба Рилка от Самоковско за в-к „Ретро“. Този интересен ритуал днес ще споделим и с нашите читатели.

Гадателката от Самоковско, баба Рилка твърди, че благосъстоянието ни се контролира в голямата си степен от Луната и от енергията на естествения ни спътник.

Бабата от Родопите споделя още, че когато нараства месечината, това е времето, в което трябва да се правят наричанията. Те са  за добра реколта и берекет, но и за повече пари и печалби.

Баячката съветва всички, които искат да напълнят портфейлите си, да гледат Луната.



Когато тя започне да се пълни, точно три дни преди да настъпи пълнолуние, да сложат под килима в дома си, точно там, където стъпват всички живущи и гости в къщата, банкнота с колкото се може по-голям номинал, например от 50 или 100 лева.

Оставете банкнотата да стои под килима докато месечината се напълни. После, извадете парата и я сложете в портфейла си или там, където държите спестяванията в дома си.

Знахарката от Родопите е категорична, че тази магия работи и скоро ще усетите как ще настъпи благосъстояние около вас – дали ще ви увеличат заплатата, или просто ще уцелите печалба от лотариите, няма значение – важен е резултатът.

Баба Рилка от Самоковско каза още, че за тези, които искат да подсигурят късмета си за повече пари, могат да направят и друга магия.  Този път тя се прави с портфейла в две фази. Точно ден преди да настъпи пълнолуние трябва да извадите портмонето си празно и да реализирате първата фаза. Отворете го и го оставете през нощта на перваза на прозореца си, така, че да се осветява от Луната директно.

Следва втората фаза от тази магия – в първата нощ от новолунието отново се оставя портфейла на прозореца, само че този път той трябва да е пълен с банкноти.

Дори и да не вярвате напълно на баячката баба Рилка от Родопите, можете да направите тази лесна магия, ако искате повече пари, благополучие и богатство.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.