Вижте какво издава носът за личността ви

0
520

Със сигурност ви звучи странно, но е истина

Може би ще ви прозвучи странно, но носът може да издаде твърде много за личността ви, стига да можете да четете знаците.

В зависимост от това какъв е носът ви или на човека срещу вас, можете да научите доста неща за личността му, които той може би няма да ви каже или поне не всичко.
Носът обаче е нещо, което не може да се скрие, така че, ако се научите да четете знаците на съдбата по него, ще знаете твърде много за хората около вас, както и за опонентите ви.

Със сигурност ви звучи странно, но е истина. Съществуват осем форми на носа, които са свързани с определени характеристики. Открийте вашата форма, прочетете описанието, което е дадено за нея и ще разберете до каква степен е истина написаното.

носът
Със сигурност ви звучи странно, но е истина

1. Нубийски нос
Несъмнено ви прави впечатление, че тази форма на носа се откроява от останалите по дължината си. Мостът е почти плосък, а най-широката му точка е насочена надолу.
Притежателите на този вид нос са доста любознателни и любопитни личности.
Те обаче са непоправими оптимисти и притежават естествен чар. Това, което ги прави особено привлекателни за околните е фактът, че винаги се опитват да намерят решение на проблема.



2. Гръцки нос
Формата на този нос произхожда от гръцките скулптури, които залагат основно на него. Това, което го отличава от останалите е, че е тесен и прав. Обикновено притежателите на такива носове са доста дистанцирани и не желаят да се превръщат в център на вниманието. За сметка на това пък са изключително надеждни и прекалено лоялни личности. Качества, с които малко хора могат да се похвалят.
Ще изпитате известни затруднения да коментирате с тези хора емоциите им.

3. Извит нос
Мнозина наричат този вид нос „птичи клюн”. Той може да бъде оприличен като извита лула – от веждите до върха. Притежателите му са изключително творчески настроени личности и винаги са жертвоготовни. Не изпитват страхове в постигането на поставените си цели и са в състояние да отстояват позициите си докрай.

4. Изгърбен нос
Макар до голяма степен да наподобява на предходния вид, той е извит от носната кост до върха си, а не от веждите до върха. Другото, което го отличава е значително по-острият връх. За тези хора може да се каже, че са посветени до голяма степен на работата си, много са решителни и са ненадминати в организацията.

5. Чип нос
Това носле изглежда доста симпатично, тъй като е късичко. Това е най-популярната форма, поради което се възприема за нормален и не дразни околните. Притежателите на такъв нос са изключително прями, твърдо решени са да постигнат с цената на каквото и да било това, което искат и освен това притежават завидно силна воля.

6. Плосък нос
Този вид нос е характерен за азиатците и е малко по-плосък в сравнение с останалите форми. Това, което го отличава от останалите е закръгленият връх и сравнително по-широките ноздри.
Притежателите на този вид нос имат изключително силен характер. Те са изключително страстни и темпераментни личности. Ако някой си позволи да си играе с тяхното търпение може много да ги разяри и тогава стават изключително опасни.

7. Вдлъбнат нос
Този нос се отличава с малката извивка в носната кост. И той като чипият нос е изключително често срещан, но изглежда твърде обикновено и не е впечатляващ.
Хората, притежаващи тази форма на носа са много чувствителни и винаги са готови да помогнат на човек в нужда, потърсил помощта им.

8. Крив нос
Макар наименованието, което има тази форма да не е от най-ласкавите, то притежателите им са с изключително нежен характер. Докато върхът му е крив, откъдето идва и наименованието му, мостът на носа се отбелязва твърде ясно.
Хората с такъв вид нос са непоправими перфекционисти и са отличници в това, което вършат.
В идеални приятели или партньори ги превръща фактът, че могат да изслушват много търпеливо отсрещната страна. Ценят много високо хората, които са здраво стъпили на земята, а останалите почти не ги отразяват, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.