Пилешка фантазия аламинут (пръстите да си оближете)

0
895

Тази пилешка фантазия се прави повече от скоростно, а е адски вкусна

Предлагаме ви една рецепта, наречена пилешка фантазия. Прави се буквално аламинут и после се топи в устата. Който я опита, рискува пръстите да си оближе.

пилешка фантазия
Чудна пилешка фантазия – прави се за нула време, а после се топи в устата

Трябват ни бяло пилешко месо, една кутия топено сирене, една-две скилидки чесън, една четвърт чаша олио, черен пипер и сол на вкус.

Тази вкусотия се прави много лесно и супер бързо. Първо трябва да разделим пилешкото месо на порции, които поставяме в една тенджера от йенаглас, намазана преди това с олио.

Топеното сирене го нарязваме на филийки и с тях покриваме обилно пилешкото месо отгоре. Прибавяме към тях и нарязания на ситно чесън, подправяме с малко черен пипер и сол на вкус, а накрая добавяме в тавичката и малко водичка.



От водичката месото става много по-крехко и вкусно, а и в тавата се получава страшно апетитен сос. Загряваме си фурната на 200 градуса и печем пилешкото месо с топено сирене за около половин час, или докато стане съвсем готово.

Щом вече е приготвено, сервираме го със свежа салата от зеленчуци, но може и с картофи или с каквото друго ви дойде на ум – изборът си е изцяло ваш.

Чудно вкусни стават тези мръвчици, а и са едни от най-лесните за приготвяне. Само за половин час и са напълно готови.

Пожелаваме ви добър апетит на всички с тази пилешка фантазия и да ви е много сладко!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.