Това е менюто на Анджелина Джоли (няма да повярвате)

0
1172

Бившата съпруга на Брад Пит е толкова болезнено слаба. Целият свят се чуди как Анджелина Джоли е все още жива

Анджелина Джоли вече не изглежда така

Анджелина Джоли е постоянно в световните медии. Освен с творчеството си и последните филми, в които участва, популярната актриса буди множество въпросителни относно здравословното й състояние.

Напоследък бившата съпруга на Брад Пит се появява из медиите все по-болезнено отслабнала. Целият свят се чуди дали актрисата е болна или просто поддържа подобен начин на хранене заради поредната й роля.

Оказва се, че Анджелина Джоли има изключително сериозни проблеми с храненето си, което вече е започнало да се отразява пагубно на брака й, пише TNZ.com, цитиран от ПИК.

Бившата половинка на Брад Пит поглъщала едва 600 калории всеки ден от всичките си хранения.



Тя ежедневно приема за закуска лъжичка кокосово масло с няколко късчета корнфлейкс.

На обяд изпива един протеинов шейк с добавка от няколко сурови бадеми. За вечеря тъничко парче печено без мазнина месо и чаша вино.

Сред множеството спекулации, се оказва, че Анджелина Джоли всъщност страда от анорексия.

Близките до актрисата твърдят, че тези здравословни проблеми започнали преди няколко месеца, когато Джоли преживяла семейна криза, добавя earnthenecklace.com.

Целият свят се моли филмовата звезда да се справи с този здравословен проблем. Тъй като напоследък проблемите й с храненето се отразяват на отношенията й с шестте  деца.

Да пожелаем успех на Анджелина Джоли в битката й с анорексията! И скоро да я видим така, както сме свикнали да откриваме по страниците на бляскавите издания – красива и сияеща от здраве.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.