Вашето любимо цвете според зодията разкрива вашата душевност (ЧАСТ 1)

0
395

Когато избираме какво цвете да си купим за дома, офиса или за градината ни, ние често не се замисляме защо точно това растение сме харесали

Днес ще ви дадем отговор на този въпрос, разкрива ПИК.

Изборът ни на цвете зависи от нашата зодия. Цветята спомагат да поддържаме емоционалната хармония в своя дом или офис.

зодията
Без да си даваме сметка, ние харесваме определено цвете, според вкуса на нашата зодия

А ето и какви цветя подхождат на всеки знак от зодиака.

Вие сте родени под знака на Овен. Огненият ви характер ще ви тласне към избора на яркочервени цветя. Те често ще са обилно цъфтящи, дори и през зимата, за да ви създават цветно настроение. Такива са бегонията, мушкатото и азалията, които са много издръжливи и много красиви.



Вие сте представител на зодия Телец, то вие сте любители на дребнички, но много колоритни стайни растения. Ако търсите подарък за Телец, вашето точно попадение ще бъде приказно зелената алоказия, която е немного капризна, но пък е красива. За по-творческите представители на този знак, най-добре ще им паснат цветя като каланхое и разноцветните кампанули – камбанки.

Близнаците пък са експанзивни и за тях е необходимо цветята да са големи и обемни – аспарагоси, гигантски папрати и тиландсии – това са точните растения, които ще донесат душевен комфорт у дома или офиса на Близнака.

За романтичните представителите на зодия Рак точните цветя, които са израз на тяхната душевност, са тези, които изискват много ласки и грижи, но и тези, които ще им се отблагодарят с загадъчна визия. Те обожават слънчогледите, а цветя като прелестния импатиенс – циганче, ще ги накара да се чувстват комфортно в своята зелена градина без значение дали са у дома или в офиса.

За царствения Лъв подходящите цветя трябва да са шикозни и много изящни. С тях хармонират прелестната гардения, очарователната камелия или пищната хортензия. Колкото цветето е по-колоритно, толкова повече то ще импонира на душевното състояние на царя на зодиака – Лъва, затова и малките стайни розички са идеален подарък за хората от зодия Лъв.

За прагматичните представители на зодия Дева подходящи са монстерата и пахирата. Ако искате да ги зарадвате им подарете нещо, което би могло да дава плод – например лимоново или мандаринено дръвче.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.