Богато руло, което правим много лесно (страшни вкусотии има в него)

0
364

Това богато руло наистина е страшно вкусно нещо и върви по всеки повод

Предлагаме ви чудната рецепта за наистина богато руло. Само вижте какви продукти съдържа и ще ви стане ясно за какво иде реч. Вкусът му е незабравим и просто няма оставяне.

руло
Наистина много богато руло, просто няма начин да не стане вкусно

Трябват ни четири броя пилешки гърди, 150 грама шунка, 100 грама гъби, 100 грама кашкавал, една глава лук, една връзка зелен лук, две лъжици горчица, две лъжици сметана, една лъжица масло, 30 грама джинджифил, сол на вкус, черен пипер на вкус, сос песто и настърган кашкавал.

Първо начукваме месото и от двете му страни. След това половината горчица и смесваме със сметаната и мажем обилно месото с тази смес. Оставяме го да се маринова.

През това време нарязваме гъбите и ги запържваме с накълцания на ситно лук за около пет минути. Нарязваме шунката на лентички и я добавяме към лука, заедно с настъргания кашкавал, нарязания зелен лук и подправките. Хубаво ги разбъркваме.



Накрая взимаме всяка от пържолите и върху нея поставяме от получената смес, добавяме и сос песто върху продуктите, поръсваме с пармезан и поставяме в намаслена преди това тавичка.

Отгоре рулата се намазват с останалата част от горчицата и сметаната, след което се поставят във фурната, за да се запекат за около половин час при умерена температура.

Нямате идея каква разкошотия стават тези богати рула – наистина са богати, което ги прави идеални за всеки вкус. Просто няма човек, който да не ги хареса и да не си оближе пръстите.

Пожелаваме ви да си ги изядете с удоволствие и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.