Истинско чудо се случи с Цвети Стоянова

0
337

Възстановяването на златното момиче на България върви със завидни темпове

С красивата гимнастичка Цвети Стоянова, която скочи от шестия етаж на жилищния блок, в който живее се случи истинско чудо.

Медиците са категорични, че възстановяването на златното момиче на България върви със завидни темпове и има голяма надежда тя да успее да се възстанови на 100%.
Специалистите издават, че случаят на Цвети Стоянова е един от малкото, в които направените от тях прогнози имат драстично разминаване с реалността.

Лекарите от „Пирогов” са категорични, че с Цвети Стоянова се е случило някакво чудо и допълват, че нямат друго обяснение на факта, че въпреки скока от високо, няма нито една счупена кост.

Цвети Стоянова
Възстановяването на златното момиче на България върви със завидни темпове

Ясновидци твърдят, че Цвети Стоянова наистина ще успее да се възстанови напълно и подчертават, че чудото с нея се е случило благодарение на факта, че цял един народ пали свещи и се моли за нея. Очевидно Господ е чул молитвите.



За две седмици организмът на златното момиче на България се е възстановил почти напълно. Единствената причина, поради която медиците в „Пирогов” настояват да остане при тях още известно време е опасението им от възникване на рецидиви на някой от вътрешните й органи.

За спокойствието на Цвети се грижат цивилни полицейски служители, тъй като набезите на журналисти са безкрайни и в противен случай не биха я оставили на спокойствие.

Заедно с окуражаващата информация за състоянието на гимнастичката успоредно продължават и слуховете, че тежкото й здравословно състояние са я довели до опита за самоубийство, който направи, скачайки от шестия етаж.
Тази мълва бе последвана и от друга – че Цвети е станала една от страните на любовен триъгълник, в който другите двама участници са дъщерята на Илиана Раева и годеникът й Георги Коруджиев.

Според мълвата между футболиста и Цвети отдавна припламвали искри, но Илиана Раева се намесила категорично поставяйки забрана с властния си тон. Тя не можела да позволи Цвети да отмъкне голямата любов на дъщеря й под носа й.
Още повече, че според слуховете дъщерята на Раева е бременна от Георги, отбелязва „Галерия”.

Твърди се, че Коруджиев също предпочел дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков заради известността на фамилията и лукса, който могат да му осигурят пред несигурното си бъдеще с Цвети.
Една от най-жестоките версии по случая пък гласи, че председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева постоянно обиждала момичето, наричайки я „тъпа крава” и не пропускала да подчертае, че не става за нищо, пише zajenata.bg.

Каква е истината обаче знаят само двете страни на „медала”. Всички останали можем само да гадаем какво се е случило в живота на Цвети и какви мисли са нахлули в главата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.