Вашият месечен хороскоп за юли

0
540

Някои от вас ще имат възможността да поправят грешките си от предишния месец, а други ще открият своята половинка

Ако се питате какво ще ви донесе новият месец, то този месечен хороскоп ще ви даде отговор на въпроса.

Според този месечен хороскоп за някои от зодиите предстоят доста приятни изненади, за други се задават трудности. Разбира се това не трябва да ви отчайва, защото не е нещо, с което не можете да се справите.

Ето какво вещае вашият месечен хороскоп за юли:

ОВЕН
За вас месецът ще бъде изпълнен с много и необичайни запознанства с доста интересни хора. Те ще успеят да влязат до такава степен под кожата ви, че ще променят начина ви на мислене, а това несъмнено ще ви донесе редица положителни емоции.
Ще имате прекрасна възможност да изчистите живота си от всички предатели и от онези, които са с вас само за да ви използват. Ако сте на ръководна позиция бъдете безкомпромисни към онези, които са ви предали по възможно най-безочливия начин и са снесли вътрешна информация на конкурентите, за да ви навредят.



месечен хороскоп
Някои от вас ще имат възможността да поправят грешките си от предишния месец, а други ще открият своята половинка

В случай, че поради някаква причина решите да ги пожалите, то бъдете готови за нови удари в най-скоро време. Не е изключено да ви доведат и до фалит.
Не си позволявайте лукса да се обвържете с познати на ваши роднини или приятели. Не сте наясно какво целят с опитите си да се внедрят в живота ви. Първо ги проучете добре и едва след това можете да преминете към тази стъпка. Не забравяйте, че вашата оценка е водеща във вземането на решения и не се поддавайте на странично влияние, за да не съжалявате

ТЕЛЕЦ
Изнервени сте заради трудностите, които ви пречат да се справите по план със задачите, които сте си поставили. През този месец ще изпитате доста емоционални колебания.
Хората, които са обвързани да не си позволяват изневери, тъй като мимолетната връзка може да преобърне живота ви с главата надолу. Не е изключено да се превърне и в причина за развод.
Забравете за свръхчувствителността си и спрете да помагате на всеки изпаднал в беда, който не е поискал помощта ви.
Ще се огледате наоколо и ще разберете, че е крайно време да промените отношението си към някои хора. Не е желателно да стартирате нови начинания през месеца, както и да давате каквито и да било обещания, ако нямате намерения да ги изпълните.

БЛИЗНАЦИ
Ако се осланяте повече на интуицията си, успехът ви е гарантиран. Юли е месецът на пътуванията и вашият месечен хороскоп вещае доста такива.
Не се поддавайте на носталгията и обвързаността към миналото и традициите, защото това е само във ваша вреда и ви пречи да живеете в настоящето.
Планетата Марс е виновникът, който ще ви подтиква постоянно към крайности през новия месец. Бъдете особено внимателни какво вършите, тъй като после ще ви се наложи да се извинявате на хората, на които сте сторили зло.
Ще имате възможността да доведете започнатото до финал, както и да приключите с важни за вас разговори.
Времето е идеално да си дадете сметка дали да се възползвате от предложение, както и дали ще е губещо или печелившо.
Вашите близки ви подготвят изненадващо пътуване. Не проваляйте плановете им за почивка, тъй като със сигурност ще пожънете повече успехи, ако отдъхнете.

РАК
След купищата неприятности, които ви се стовариха на главите през юни, вашият месечен хороскоп за юли ви вещае доста приятни изненади.
Ще се противопоставите доста агресивно на всеки, който се опита да ви наложи някакво ограничение.
Спестете си разногласията в професионален план като се въоръжите с нетърпение.
Опитвате се да се преборите с вътрешното си желание да свършите всичко със светкавична бързина и да балансирате между отношенията в личен и професионален план. Каквито и да са плановете ви, забравете за ината си, тъй като може да ги провали.
Не забравяйте да мислите преди да действате и не се захващайте с начинания, които не са предварително планирани.
Единствено от вас зависи дали ще се радвате на много положителни емоции през този месец.

ЛЪВ
Вашият месечен хороскоп вещае, че ще успеете да впечатлите околните с желанието си винаги да изглеждате блестящо.
За никого не е тайна, че обожавате да глезите хората, които обичате и сте изключително великодушни към тях.
Макар да обичате да будите възхищение у околните, през този месец ще ви се наложи да стабилизирате мнението, което сте успели да създадете за вас и да хармонизирате отношенията си.
Обичате някой постоянно да кръжи около вас и не ви притеснява факта, че обикновено са лицемерно сервилни и ви ласкаят само, докато постигнат целите си.
Не им го позволявайте, защото после отново ще страдате, че сте били употребени.
Успявате да преодолеете всички препятствия и да изпълните задълженията си със завидна лекота. Ако сте уверени в силите си и възможностите ви са подкрепени от разумна доза недоверчивост, несъмнено ще пожънете успехи, тъй като и късметът е на ваша страна.
Погрижете се за здравето си и за личните си отношения.

ДЕВА
Ако все още търсите своето място в професионално отношение, през този месец със сигурност ще го намерите. Месецът ви насърчава да вървите по пътя на духовното и интелектуалното си израстване.
Вие сте перфектни изпълнители и ще се намери човекът, който да оцени това ви качество и да ви отвори вратата към по-добри възможности.
Това ще ви позволи да блеснете пред завистниците, които постоянно се опитват да ви препречват пътя.
През този месец сте склонни да се обиждате дори и от градивната критика, а в същото време сте настроени изключително критично към околните.
Вслушайте се в съветите на по-знаещите от вас, това няма да съсипе авторитета ви.
Не се захващайте с ремонти през този месец.

ВЕЗНИ
През този месец ще имате възможността да подобрите значително кармата си, творейки само положителни неща.
Наложете си да бъдете сговорчиви и усмихнати и сами ще се убедите от ефекта.
През този месец ще получите допълнителна работа, но и ще печелите с лекота.
Ще успеете да спечелите достатъчно пари, които ще ви осигурят спокойствието до края на годината.
Крайно време е да си забраните щедростта и да ограничите покупките си. Бъдете особено внимателни и не позволявайте на използвачите да се навъртат около вас.
Общуването ви с близките хора ще е доста затруднено поради непрекъснатата ви заетост.
Положете усилия да им отделите нужното време. Не забравяйте, че съсипаните отношения се възстановяват доста трудно, а понякога изобщо не се възстановяват.

СКОРПИОН
През юли ще сте непоносими не само в очите на близките и приятелите си, а и на колегите си. Най-добре си вземете отпуск и заминете някъде далеч.
Причината за тези проблеми е повишената ви емоционалност. Опитайте се да се вземете в ръце, а ако смятате, че няма да се справите сами потърсете помощта на специалист.
Пазете се от изпепеляващо емоционална връзка, която може да има доста болезнен за вас край поради факта, че отново сте попаднали на грешния човек.
Овладейте яростта си и излишъка на енергия, за да си спестите проблемите с околните.
Ще успеете да запазите честността си с хората и ще можете да разчитате на подкрепата на приятелите и семейството ви. Проявете такт и не се вживявайте излишно в драми и проблеми.
Опитайте се да приключите със задачите, които сте изоставили.
Не се впускайте в нови начинания, а се опитайте да завършите всичко, което сте изоставили. Прекратете и отношенията, които ви дотягат, без значение дали става въпрос за приятелства или бизнес партньорства. Колкото и да е болезнена тази задача, по-добре да я свършите, преди да е станало прекалено късно.

СТРЕЛЕЦ
Заради забавянията през предходния месец сега ще тръгнете с огромни крачки с цел да си наваксате. Ще се съсредоточите върху задълженията и новите задачи. Проявете практичност, която ще ви позволи да блеснете като изпълнителна личност.
Макар да влагате дълбоки разсъждения за всичко случващо се, през този месец ще вземате решенията си внезапно.
Внимавайте желанието ви да се изкачите на върха да не ви подхлъзне. Не прекалявайте с острия си тон, за да не съсипете отношения, които сте градили дълго време.
Макар да сте царе на добронамерената критика, околните не винаги я възприемат като такава и се обиждат.
Въпреки чувството ви за потиснатост и песимизмът, който ви е обзел в съчетание с непрестанното ви мрънкане, че нямате късмет, ако сте искрени със себе си ще си признаете, че преувеличавате и то доста.
Не забравяйте, че успехът е във вашите ръце.
В семейството ще се радвате на много положителни емоции, но ще трябва вие да направите първата крачка към тях.

КОЗИРОГ
През този месец ще сте във вихъра на емоцията си, която ще срине голяма част от отношенията ви.
Потиснете склонността си да предизвиквате конфликти и да крещите, тъй като така само ще създадете агресия у околните. Това важи най-вече за мъжете, тъй като дамите успяват да стиснат зъби.
Ще сте обградени от хора, които няма да ви разбират, колкото и да се опитвате да ги убедите в правотата си.
Най-добре си вземете отпуск и заминете с любимите си хора на почивка, далеч от всички дразнители.
Само така ще избегнете редица здравословни проблеми, които ще породи скритият ви гняв.
Сега не е моментът да поставяте ново начало, тъй като ще претърпи провал. Емоцията ще попречи на здравия ви разум и ще ви поведе към грешния път.
Здравето ви е нестабилно. Бъдете внимателни, тъй като гневът ви може да ви навлече неприятности и травми. Не се сравнявайте с околните, имате стабилно място в живота, на което да се наслаждавате.

ВОДОЛЕЙ
Вашият месечен хороскоп вещае свободни хоризонти за действие, а освен това ще сте в отлична форма. Спокойно можете да подпишете договорите, които чакат от доста време и да дадете ход на начинанията, които сте планирали. Внимавайте с инвестициите, за да не нарушите финансовата си стабилност.
Крайно време е да изясните отношенията си с колегите, за да не се стигне до там, че да вредят на работата ви, ако заемате отговорна позиция.
Сега е моментът да поставите ново начало и в личните си отношения, както и да се сдобрите с половинката си, ако сте я пренебрегвали.
Неподходящото партньорство може да ви лиши от шанса за се зарадвате на стабилни любовни отношения.
Ако хванете партньора си в изневяра, по-добре е да се разделите. Несемейните имат шанс да срещнат своята половинка, но не бързайте да обещавате сериозна връзка.
Ако си давате повече почивка ще успеете да запазите стабилността на здравето си. Отделете достатъчно време за спорт и разходки.

РИБИ
Вашият месечен хороскоп вещае, че ще бъдете натоварени със задачата да сте умерени и тактични. Зачеркнете колебливостта си. През миналия месец се опитахте да се представите за такива, каквито не сте и това ви причини преумора, от която още не можете да се отърсите.
За съжаление и през настоящия месец няма да липсват трудни моменти, но благодарение на подкрепата на близки хора и приятели ще успеете да се справите.
Крайно време е да оправите отношенията, които сте развалили заради ината си. Намерете начин да се сдобрите с хората, които сте засегнали. Разбирателството с колегите ви ще ви донесе много ползи. Притежавате завидна интуиция и умение да прониквате в невидимия свят, но не е добре да се отдадете на това си влечение, тъй като може да си навредите, пише mesechni-horoskopi.blogspot.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.