4-годишен доказва съществуването на прераждане?

0
359

Историята на едно дете може би най-после доказва съществуването на прераждане

Става въпрос за 4-годишния Андрю Лукас от американския град Вирджиния Бийч, щата Вирджиния, който, по думите на собствената му майка Мишел Лукас, приютява духа на загинал преди тридесет години морски пехотинец.

До шокиращото разкритие се стига, след като Андрю изненадващо започва да се държи крайно необичайно и да споделя различни подробности от свое предишно прераждане, включително точни адреси и детайли от живота си на военен.

прераждане
Историята на едно дете може би най-после доказва съществуването на прераждане

Първоначално Мишел прави опит сама да разгадае необикновената загадка, свързана с предполагаемото прераждане на детето си, но така и не успява, заради което в крайна сметка се вижда принудена да се обърне за помощ към известно телевизионно шоу, благодарение на което истината най-после излиза наяве.

Оказва се, че става въпрос за сержант Вал Люис, загинал в резултат на бомбена експлозия в Ливан през 1983 година, чийто гроб Андрю посещава впоследствие заедно с майка си, поднасяйки цветя.



Сега семейството на 4-годишното момченце възнамерява да се свърже с професионален екстрасенс, надявайки се да получи отговори на някои все още неизяснени по случая въпроси, които може би окончателно ще докажат съществуването на прераждане.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.