Тази е мощната молитва към Свети Серафим Саровски Чудотворец

0
15486

Свети Серафим е известен Чудотворец. Той е помогнал на много вярващи да разрешат своите проблеми, да намерят телесно и душевно здраве

Свети Серафим Саровски
Чудотворните мощи на Свети Серафим Саровски

Денят на Свети Серафим Саровски Чудотворец е 2 януари.

Мощите на Свети Серафим Саровски са запазени нетленни. Вярващите се молят при тях, а великият чудотворец помага.

Тази молитва е специална, написаха читателите на ТОПактуално.ком сем. Ганка и Велислав Георгиеви.

С нея са се обръщали към Свети Серафим Саровски много пъти за помощ. Имали са проблеми от различно естество и той винаги им е помагал да намерят най-правилния лек за тяхната болка.



„О, велики угодниче Божий, преподобни и Богоносни отче наш Серафиме!

Погледни от Небесната слава към нас, нищожните и немощните, обременени с много грехове, просещи твоята помощ и утеха.

Погледни към нас с твоето благосърдие и ни помогни да пазим непорочно Божиите заповеди, здраво да държим на православната вяра, да принесем на Бога усърдно покаяние за нашите грехове, да преуспяваме благодатно в християнско благочестие и да бъдем достойни за твоето молитвено ходатайство за нас пред Бога.

Да, угодниче Божий, чуй нас, които ти се молим с вяра и любов, и не презирай търсещите твоето застъпничество: сега и в часа на нашата смърт ни помогни и с молитвите си ни избави от злобните дяволски нападения, да не ни превъзмогне тяхната сила, но да се удостоим с твоя помощ да наследим блаженството на райските обители.

На тебе възлагаме упованието си, Благосърдни отче: бъди ни наистина водител по пътя на спасението и ни приведи към незалязващата светлина на вечния живот с богоприятното твое застъпничество пред Престола на Пресветата Троица, за да славим и възпяваме с всички светии достопокланяемото име на Отца и Сина, и Светия Дух во веки веков.

Амин.“

Сем. Георгиеви обясняха и още нещо. След като прочете тази молитва към Свети Серафим Саровски, трябва да упоменете за какво точно го молите.

Ако е за здраве и оздравяване, да обясните какъв точно е вашият проблем.

Ако имате проблеми от друго естество, кажете с какво точно трябва да се справите.

Казвайте тази силна молитва 40 дни, сутрин или вечер, съветват сем. Георгиеви. Възможно е решението на проблема ви да бъде намерено на 20-я ден. Вие продължете да казвате молитвата още 20 дни. Само, че в края няма да казвате за какво го молите, а ще благодарите на Свети Серафим Саровски, че ви е помогнал.

И ние благодарим на сем. Ганка и Велислав Георгиеви, че споделиха своя полезен опит с всички читатели на ТОПактуално.ком!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.