Така се правят най-вкусните и сочни пилешки бутчета (уникална азиатска рецепта)

0
613

Тези пилешки бутчета наистина стават повече от сочни, разкошни са

Предлагаме ви една прекрасна азиатска рецепта за пилешки бутчета. Приготвени така, те стават толкова крехки и сочни, че направо се разпадат сами на кокала.

пилешки бутчета
Чудно вкусни пилешки бутчета, които сами се разпадат от крехкост

Трябват ни четири пилешки бутчета – горно и долно, но без кожата, 450 грама бейби царевица с нарязани на две кочанчета, 250 грама кестени от консерва, нарязани на филийки, една нарязана на ленти червена чушка, китайски сос за пържене, или друга мазнина, настърган лук около половин чаша, четири широки ленти от портокалова кора, лъжичка джинджифил и сол на вкус.

Тези пилешки бутчета по азиатски се правят по-лесно и от детска игра. Просто трябва да смесите всички посочени съставки в един наистина голям тиган.

Покривате тигана и оставяте продуктите да се готвят на умерен или на бавен огън за четири до шест часа. Да, времето е доста, но нямате никаква врътня покрай съда, а след това резултатът определено ще си струва.



Когато вече е съвсем готово, полека преместете пилешките бутчета в чиниите за сервиране – но много внимателно, защото месото е толкова крехко, че само се разпада от кокала. Накрая покривате със соса, в който сме го готвили и играта заспива.

Рецептата става адски вкусна и има определено ясна нетрадиционна нотка, която винаги грабва този, който я опитва. Знаем, че ще ви допадне много, а може и да го сервирате на близките си и по тържествен повод.

Пожелаваме ви да си го хапнете с огромно удоволствие и да ви е много сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.