Астролози: Тези дни желанията се сбъдват

0
288

Напишете това, което искате върху хартия и благодарете

Астролозите припомнят, че периодът, в който се намираме сбъдва желанията.

От днес луната се намира във фаза Новолуние в зодия Рак. На практика това означава, че има огромно въздействие върху сбъдването на желанията и сега е моментът да си пожелаете това, което искате да ви се случи.

Астролозите посочват, че фазата, в която се намира луната ще ви сбъдне всяко едно от желанията, свързани с дома, интуицията, близостта, растежа, чувствителността, безопасността, грижата за околните, семейството, сигурността и близостта с околните.
Казано с други думи сега е моментът да сбъднете желанията си.

желанията
Напишете това, което искате върху хартия и благодарете

Това, което трябва да направите е да вземете лист хартия и да ги напишете върху него, тъй като така ще им придадете по-голяма сила.
Специалистите посочват, че най-силни са първите осем часа от Новолунието.
Не се притеснявайте, тъй като желанията си можете да запишете на лист хартия до две денонощия от началото на Новолунието.



Много е важно, след като вече сте ги написали върху листа хартия да си представите, че всичко това вече ви се е случило и да благодарите.
Не правете опити да влияете върху съдбата на други хора чрез желанията си, тъй като това ще има мощно противодействие.
Запишете само и единствено желания, свързани с вас.

Можете например да си пожелаете да прекарвате повече време със семейството си или пък домът ви да бъде застигнат от неземно щастие.
Както се казва всичко е във ваши ръце, но не бъдете твърде алчни. Не си представяйте, че ще си пожелаете шестица от тотото и тя тутакси ще стане реалност.

Фазата, в която се намира луната предразполага не само към сбъдване на желанията, а и към стартиране на нови дейности, реализиране на плановете ви, както и към по-голяма степен на чувствителност и емоционалност.
Бъдете внимателни, защото понякога чувствата и емоциите могат да бъдат лоши съветници.

Имайте предвид, че съществува риск въображението ви да се преплете с чувствата и тази комбинация да се окаже доста взривоопасна. Бъдете нащрек, ако сте скрили някоя тайна в миналото си, тъй като има сериозен риск тя да излезе наяве точно сега.
Периодът е изключително подходящ да промените нещо в дома си, за да допринесете за по-големия уют на семейството ви.

Помислете си добре какво искате наистина преди да започнете да изливате желанията си върху листа. Специалистите препоръчват да ги подредите по приоритет като на първо място съответно слагате най-важните за вас. Не прекалявайте с броя на желанията. Най-добре е да не надхвърлят три, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.