Внимание! Съдбоносна седмица за тези три зодии

0
256

За някои от вас се очертават дни изпълнени с много любов и романтични моменти

Алена предупреждава, че за три зодии от хороскопа настоящата седмица ще е съдбоносна.

Вижте хороскопа си за тази седмица и научете дали вие сте една от трите зодии, за които астроложката предупреждава, че дните ще са съдбоносни.

ОВЕН
Седмичният ви хороскоп сочи, че зависи единствено от вас дали предстоящите ви преживявания ще са позитивни или негативни.
От огромно значение ще са силите, които ще вложите. За да оползотворите енергията си за нещо добро, най-добре ще бъде да се концентрирате върху важното за вас на този етап, без значение дали става въпрос за лична или професионална цел.
Ако не откриете целите и посоките, ще се чувствате доста напрегнати. В никакъв случай не си позволявайте да си го изкарвате на околните, тъй като нещата ще излязат извън контрол.

зодии
За някои от вас се очертават дни изпълнени с много любов и романтични моменти

Вие сте една от трите зодии, за които дните до края на седмицата са критични. Най-критичен за вас ще бъде утрешният ден.
Проявете търпимост и не избухвайте, направете опит да избегнете опасните ситуации, тъй като импулсивните ви действия ще ви навлекат проблеми.
Бъдете внимателни и зад волана.



ТЕЛЕЦ
За вас тези дни ще са песен. Ще получите това, което искате, без да е нужно да се напрягате твърде много или да полагате неистови усилия. Оставете работата си на заден план, тъй като звездите съветват да обърнете повече внимание на душевния си свят и семейството си.
Направете всичко възможно, за да прекарате повече време с любимия си човек или с близките си хора. Насладете се на простите неща в живота.
Ще се чувствате добре, ако си позволите да останете няколко дни у дома, макар и да не ги изкарате в мързелуване, а в чистене, грижи за децата и готвене.
Ако имате нужда от почивка, точно сега е моментът да си я подарите. Не забравяйте, че и вие сте човек и имате своите потребности.

БЛИЗНАЦИ
Крайно време е да забавите малко темпото и да се отдадете на заслужената почивка. Последните два месеца за вас бяха изключително динамични и сега трябва да разтоварите малко, за да имате сили да продължите. Ако прекарате свободното си време у дома, не само ще имате възможност да си отдъхнете, а и да свършите малко домашна работа, която отлагате от доста време поради голямата ви ангажираност.
Дайте си обаче поне няколко часа за себе си.
Ако желанието ви е да си стоите у дома, а приятели ви поканят на среща, не се насилвайте и не се съобразявайте с желанията на околните. Поставете се поне веднъж на първо място.
Не забравяйте, че ако често пренебрегвате нуждите си, може да се отрази пагубно на здравето ви и да доведе до психически срив, изнервеност, безсъние, отслабен имунитет и редица други неприятности.

РАК
Следващите дни за вас ще са изпълнени с любов. Тя ще витае навсякъде във въздуха за вас. Ще бъдете споходени от остро желание да се погрижите за хората, които обичате.
За някои от вас периодът ще донесе нова връзка и да ви предостави възможност да се отдадете на изненадващи бурни страсти.
Бъдете особено внимателни с изразяването на чувствата, за да не станете твърде обсебващи и да изплашите човека отсреща.
Изразявайте любовта си, но се съобразявайте и с желанията на човека до вас като не забравяте да му осигурявате достатъчно пространство, за да диша.
Някои от вас може да бъдат споходени от желание да променят интериора или пък външния си вид.

ЛЪВ
За много от вас преживяванията през следващите дни ще бъдат свързани с минали събития. Не е възможно да разпалите стари чувства, на които не сте дали поле за изява по-рано. Дори да не се обърнете назад поради конкретно събитие, то периодът задължително ще ви подтикне да погледнете назад, за да си направите равносметка. Не е изключено да изпаднете в носталгично настроение.
На моменти ще ви е трудно да овладеете чувствата ви, тъй като ще вземат превес. Бъдете изключително внимателни с емоционалните си изблици и не стигайте до драматизиране на събитията или сцени на ревност, тъй като тези ви състояния ще изострят отношенията ви с околните.
Избягвайте крайностите.

ДЕВА
Идните дни за вас ще са повече от перфектни. Ще успеете да доведете докрай всяко нещо, с което се захванете. Не забравяйте, че се нуждаете и от почивка и не отдавайте цялото си време на работата. Обърнете внимание на близките си и направете някои дребни, но належащи ремонти и поправки у дома.
Научете се да степенувате по важност задачите си и не се раздавайте за всички.
Крайно време е да осъзнаете, че някои хора се възползват максимално от добрината ви.
Отделете и време за себе си. Починете си и възстановете силите си. Няма да сгрешите, ако зарежете всичко за ден-два и отпрашите някъде на почивка.
Научете се да разпускате преди да сте рухнали психически.

ВЕЗНИ
При вас през тези дни вниманието ще падне основно върху връзките и то най-вече върху интимните ви партньори.
При някои от вас обаче не е изключено интимната връзка да засегне и деловите ви взаимоотношения.
Ако не направите някаква промяна – вътрешна или външна, положението ще стане доста напечено и ситуацията може да излезе извън контрол.
За онези от вас, които от известно време насам търсят решение на проблема, тези дни ще са манна небесна.
Има шанс да го намерите, но запомнете, че няма да ви бъде лесно.
Ако държите на човека до вас е крайно време да превъзмогнете гордостта си и да бъдете откровени докрай в името на общото ви бъдеще.

СКОРПИОН
Тези дни ще бъдете завладени от необичайно силни емоции, които до голяма степен ще предопределят постъпките и действията ви.
Този път външният свят няма да има кой знае какво значение за вас, а ще се съсредоточите върху душевните преживявания.
Може би проблемите, които имате да решите ви се струват по-сериозни, отколкото са в действителност.
Не реагирайте твърде крайно. Поведението на любимия ви човек може да отвори стари рани, които да създадат у вас усещането, че сте предадени или отхвърлени. Не позволявайте на гнева да ви завладее.
Най-добре ще е да си изясните защо се чувствате по този начин, вместо да се настройвате срещу човека до вас.

СТРЕЛЕЦ
Алена съветва да обърнете сериозно внимание на онова, което се случва в душата ви, отколкото да се впускате в стремглаво гонене на поредната ви цел.
Голяма част от вас са толкова целеустремени и дейни, че често пропускат да се насладят на малките радости от живота.
През следващите дни се опитайте да си дадете сметка, че времето, което сте изкарали в почивка не е изгубено, а е начин да се възстановите и да презаредите батериите. Обърнете внимание на близките си хора, които напоследък често пренебрегвате заради ангажиментите си.
Дори събитията и преживяванията, които предстоят през тази седмица ще ви покажат недвусмислено, че сте пренебрегвали потребностите си. Крайно време е да възстановите изгубения баланс.

КОЗИРОГ
Ще бъдете по-спокойни и нещата ще ви се получават значително по-лесно, ако започнете да се доверявате малко повече на късмета си и не се опитвате да държите всичко под контрол.
Това не означава, че трябва да се откажете от целите си, а просто да не се вкопчвате в тях до такава степен, че да пропускате живота.
Не правете опити да ги реализирате на всяка цена. Не забравяйте, че онова, което трябва да стане, ще стане.
Научете се да бъдете по-гъвкави и да се нагаждате спрямо ситуацията, вместо постоянно да се борите с обстоятелствата и да си блъскате главата в стените, които се изпречват на пътя ви.
Не се гневете, ако се наложи да направите крачка назад. Припомнете си, че това не е отстъпление, а изчакване на удобния момент.

ВОДОЛЕЙ
Крайно време е да обърнете внимание на онова, което не сте успели да довършите не само в личен, а и в служебен план.
Не се впускайте в порочния кръг да отлагате работата си за утре, защото често се случва на следващия ден да изникне нещо по-важно за изпълнение и така се затлачвате с неизпълнени задачи.
Така или иначе работата, която отлагате отново ще трябва да бъде свършена от вас.
Колкото и погледът ви да е вперен към бъдещето точно сега няма да имате шанс да зачеркнете миналото си със замах и да започнете нов живот.
Това се отнася не само за професионалния, а и за емоционалния ви свят.
Задават се добри новини или приятна изненада. Не е изключено да ударите печалба от лотариен билет или други хазартни игри.

РИБИ
През настоящите дни ще бъдете завладени от прилив на вдъхновение. Това ще се отрази най-добре на онези от вас, които са отдадени на културата или творчеството. Няма да имате никакво оправдание, ако не дадете воля на дарбата си през тези дни.
Дори да сте се ориентирали към по-практична сфера, няма да сгрешите, ако включите и творчеството.
Не е изключено чувството ви за неудовлетворение да идва от факта, че не сте дали поле за изява на творческите си заложби. Престанете да заглушавате насилствено гласа на сърцето си с оправдания, които на всичкото отгоре звучат нелогично.
Дайте воля на вътрешните си потребности и желания.

Алена съветва да спазвате стриктно съветите дадени за всяка една от зодиите, тъй като в противен случай може значително да усложните ситуацията.
Не забравяйте, че какъвто и проблем да се изправи срещу вас, той няма да е вечен.
Рано или късно ще се намери решение, тъй че е излишно да се притеснявате.

Не се претоварвайте с работа, така или иначе няма да можете да свършите цялата работа на света. Не забравяйте, че всеки се нуждае от почивка и от лично време, за да успее да презареди батериите си. Не отхвърляйте предложенията за отдих с лека ръка, криейки се зад извинението, че сте планирали да свършите нещо.

Не забравяйте, че никой няма да ви върне изпуснатите моменти, а единствените губещи сте вие.
Алена съветва да гребете с пълни шепи от живота и да се наслаждавате на дребните неща, защото те са тези, които ни дават сили да продължим напред, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.