Лекувате се, ако го поискате: Тези минерални извори вършат истински чудеса!

0
701

Минерални извори вършат чудеса

С тези минерални извори болката е нещо, за което вече не си спомняте. България е богата на лековита минерална вода, която е предназначена за различни групи заболявания. Някои от тях имат общонародна известност, но те лекуват и болести, за които малко се знае, че могат да го правят. Сред тези минерални извори са и тези в Наречен.

Водата в родопския курорт са сън силно съдържание на радон, силиций или леко флуорни. Радиоактивността им определя в голяма степен тяхната лечебна сила. Те съдържат гама от микроелементи, сред които мед, желязо, бор, манган, сребро, стронций и още много други.

Минералните извори в Сандански вършат чудеса
Минерални извори в Сандански вършат чудеса

Основният лечебен газ в минералните води на наречен е радона. Той се просмуква в организма при пиенето на водата през белите дробове, кожата, урината и прочие. Той действа обезболяващо и болкоуспокояващо, помага при сърдечната дейност, нормализира кръвното налягане, обменните процеси и дейността на клетките. Действа противовъзпалително и лекува рани, дори трудно зарастващи. В умерени количества този газ действа на тъканите и клетките, и успокоява нервната система.

Газът повишава имунната система. След лечение с него се повишава електрическата активност на мозъка и увредените нервни тъкани се възстановяват. Полезен е при възпалителни процеси на половата система, подобрява функцията на яйчниците. Водата от минералния извор не се препоръчва при заболявания в остър стадий, при прекаран инфаркт, при тежки болести на сърдечно-съдовата система, и при кървящи язви на стомаха и дванадесетопръстника. Минералната вода в Наречен не бива да се пие и при шипове или бъбречни проблеми.



Минералната вода в Сандански лекуват болести на опорно-двигателния апарат, централна и периферна нервна система, гинекологични проблеми. Минералната вода в Сандански се пие и при стомашно-чревни болести, както и при хора, страдащи от кожни алергични заболявания, бавно зарастващи счупвания на костите и затлъстяване. Минералният извор там вреди на пациенти болни от атеросклероза, туберкулоза, високо кръвно налягане и сърдечни проблеми.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.