Магически природен лек унищожава злокачествени болести и кисти!

0
593

С този магически природен лек оставяте онкологичните заболявания в миналото

Магически природен лек лекува злокачествени заболявания, тумори, кости. Според народните вярвания той лекува много и то сравнително тежки болести. Природното чудо се справя успешно със злокачествените заболявания, лекува кисти, както и астма, бронхит, ангина и запушване на кръвоносните съдове.

Тази рецепта е изпитана и се предава от поколение на поколение. Много народни лечители са я използвали и то доста успешно в практиката си. Много хора, които са опитали какво ли не, за да се излекуват, след като са узнали за нея и са я използвали са се излекували напълно. А лекарите преди това категорично са ги отписвали.

Този природен лек върши чудеса
Този природен лек върши чудеса

Природното чудо съдържа в себе си две съставки- алое и алкохол, които са имали своето магическо въздействие. Лекарството помага и пир отстраняване на кисти. Природното чудо може и да се използва като превантивна мярка за подобряване на общото здраве на организма.

За да се направи сместа са необходими следните съставки. Взимаме половин килограм мед, петстотин милилитра медицински алкохол, една бутилка качествено червено вино, петстотин грама кафе от цикория и сто и петдесет грама листа от алое вера. Листата от алое вера се почистват и след кота се смилат в пасатор или в машинка за месо.



Взима се един голям буркан, най.добре от три литра. В него се изсипват останалите продукти, като накрая се слага и сместа от листата на алое вера. След това съдът се затваря добре. Оставя се на хладно и тъмно място, като там престоява четиринадесет дни.

След две седмици се прецежда през марля и се поставя в стъклена бутилка. Приема се на гладен стомах. Магическият природен лек се пие три пъти на ден, един час преди хранене по една супена лъжица. С тази течност гарантирано се излекувате от тежките болести, а ако искате да сте здрави, може да си направите отварата и за превантивно гарантирано лечение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.