Най-лесната рецепта за пълнено телешко филе (става повече от крехко)

0
438

Това пълнено телешко филе е сочно, крехко и безумно вкусно

Предлагаме ви една супер лесна рецепта за приготвяне на телешко месо и по-точно пълнено телешко филе. Месото става наистина божествено и така крехко, че само си пада от кокала.

телешко
С тази рецепта телешкото месо става наистина шеметно сочно и крехко

Трябват ни един килограм телешко филе, две-три лъжици масло, пет-шест скилидки чесън, два-три моркова, една целина, един пащърнак, сол на вкус, черен пипер на вкус.

Тази рецепта е много ефектна и се прави супер лесно. Първо си нарязваме телешкото филе така, че да се получи от него формата на правоъгълник. След това този правоъгълник хубаво го начукваме.

После осоляваме месото и го намазваме с масло, след което го поръсваме с чесъна, нарязан на много ситно. Слагаме отгоре и настъргания вече морков, пащърнака и целината, а накрая поръсваме и с черния пипер.



Завиваме телешкото филе на руло, всяко от които завързваме с помощта на конец, за да не се разпадне при печенето във фурната. Чак тогава взимаме тавичката, в която са подредени тези пълнени вкусотии и ги слагаме да се пекат като не пропускаме да добавим малко масълце и водичка в тавата.

Така става страшно крехко телешкото филе и е чудесна идея за всякакви случаи, дори и специални тържества и поводи. Сервираме го като го нарязваме на филийки, за да му се види и цялата красота.

Убедени сме, че ще останете очаровани от тази рецепта, а и самата тя не е никак сложна, както сами се досетихте вече.

Пожелаваме ви да си я хапнете с наслада и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.