Вижте как флиртува всяка зодия

0
233

Докато за някои флиртът е необходимост, то за други е загуба на време

Може би няма да е грешка, ако кажем, че почти всеки втори човек обича да флиртува.
Малцина са тези, за които флиртовете не представляват интерес.
Колкото и странно да ви се струва зодията оказва влияние дори върху начина, по който флиртува всеки един от нас.

Да някои представители на зодиака флиртът е нещо естествено, почти като дишането и го владеят до степен на завидно съвършенство. За други това е нещо неприсъщо, дори нещо повече – истинско мъчение.
Можете да разберете как флиртува всеки един представител на зодиака и колко усилия му коства това в следващите редове.

флиртува
Докато за някои флиртът е необходимост, то за други е загуба на време

ОВЕН
Представителите на огнената зодия са доста настъпателни, когато става въпрос за флирт. Дамите нямат никакви притеснения от това, че някой представител на силния пол може да ги заговори или да ги почерпи питие. Те знаят кога да вдигнат бариерата и да му кажат, ако започне да прекалява.
Печелившата техника по отношение на флирта е именно искреността им и това, че са отворени за околния свят.

ТЕЛЕЦ
Нежните представителки на зодията си падат по старомодния флирт, което в превод означава, че те никога не правят първата крачка, а оставят това на мъжете. Изключително нежни са и определено са дами от класа. Наясно са и как да ползват чара си по предназначение. Умеят да поставят ясни граници, което е един вид предпазна мярка срещу наглеци.



БЛИЗНАЦИ
Несъмнено представителите на тази зодия са едни от най-големите флиртаджии, без оглед на това дали става въпрос за дамите или за силния пол. Като цяло те са изключително приветливи и умни и това им помага във всяка ситуация. Много бързо могат да скъсят дистанцията или пък да я увеличат. За мъжете е доста трудно да разберат кога дамите от тази зодия наистина ги харесват и кога става дума просто за флирт.

РАК
Раците определено са добри слушатели, но рядко завързват непринуден разговор със случайни хора. Те притежават завиден магнетизъм и могат да въздействат на околните само с поглед или усмивка, когато решат да флиртуват.
Способни са да си тръгнат в разгара на флирта, водени от срамежливостта си.

ЛЪВ
Дамите от огнената зодия са с огромно его и обожават комплиментите. По време на флирт обаче те могат да раздават доста щедро комплименти на противоположния пол. Обикновено Лъвовете стават лесно център на внимание заради харизмата, която притежават. Не могат да останат незабелязани, защото винаги вдигат шум до небесата. Именно в това се крие тяхната техника за флирт.

ДЕВА
Бъдете особено внимателни с Девите, защото обикновено дават смесени сигнали. Дамите знаят повече от добре по какъв начин да покажат на силния пол, че се интересуват от него. За отсрещната страна обаче е доста трудно да разбере дали тази дама просто си търси компания за забавление или сериозен приятел.

ВЕЗНИ
Везните определено са богове на умелия флирт. Те са изключително фини и изтънчени, освен това са красиви и са наясно как да управляват чара си така, че да работи в тяхна полза. Ще ги забележите винаги, когато са около вас, защото пръскат прелест и сексапил. Дамите обикновено очакват мъжът да направи първата крачка към флирта, но веднага след това го омагьосват и го оплитат в мрежите си.

СКОРПИОН
Изглеждат изключително очарователни и палави, но всъщност дълбоко в себе си са твърде чувствителни. Дамите от тази зодия не са склонни към флирт с всеки само заради спорта. Те биха го приложили само спрямо мъж, към когото наистина изпитват интерес и инстинктивно усещат, че той също не е безразличен към тях.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са изключително щури и обожават предизвикателствата. Ще ги познаете по това, че винаги са весели. Изключително емоционални са и не осъзнават кога наистина си заслужава да флиртуват и кога трябва да спрат. Представителите и на двата пола са склонни да хвърлят огромни усилия да очароват отсрещната страна, която видимо няма интерес към тях.
Те обаче не се отказват до последно.

КОЗИРОГ
И жените и мъжете от тази зодия са изключително семпли. За разлика от мнозина не обичат да драматизират и предпочитат да се държат естествено. Ако си харесат представител от срещуположния пол просто ще намерят начин да му го съобщят, вместо да си губят времето във флиртове.
За сметка на това обаче притежават завиден професионализъм във воденето на интелигентни разговори, с които ще ви завладеят преди да сте се усетили.
С тях никога не можете да се почувствате неудобно.

ВОДОЛЕЙ
Притежават уникално чувство за хумор, с което успяват да очароват околните със завидна лекота. За тях флиртът е нещо естествено, но за сметка на това са доста придирчиви по отношение на това кой точно искат да очароват. Определено представителите на тази зодия притежават класа.

РИБИ
Рибите обикновено са доста скромни и дори срамежливи. Рядко биха си позволили да се впуснат във флирт, но когато се престрашат са просто невероятни. Притежават богато въображение и винаги могат да ви изненадат с нещо.
Дамите от тази зодия успяват да привлекат вниманието на почти всеки представител на силния пол, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.