Щастливци ли сте?

0
227

Вижте какво казват народните вярвания, осланящи се на митологията

Лесно можете да проверите дали сте щастливци.

Разбира се всеки един от вас има свой отговор на този въпрос, но според астролозите денят, в който сте се появили на бял свят определя дали сте щастливци.
Според специалистите онези, които са родени в неделя са най-големите щастливци, които биха могли да съществуват.

Денят ясна раждане, както и рождената ви дата играят огромна роля в живота ви и до голяма степен определят вашата съдба.

Проверете вие дали сте от щастливците и какъв е характерът ви според това в кой ден от седмицата сте родени:



щастливци
Вижте какво казват народните вярвания, осланящи се на митологията

ПОНЕДЕЛНИК
Родените в първия ден от седмицата са изключително емоционални, тъй като са под влиянието на Луната.
Народните вярвания сочат, че само три понеделника в годината са нещастни – първият понеделник на април, вторият понеделник на август и последният понеделник на декември. Хората родени в понеделник са капризни както и Луната. Те са изключително податливи на емоциите си. Силата им произтича от подкрепата на семейството, приятелите и партньорите, които са на първо място в живота им.

ВТОРНИК
Смята се, че хората, появили се на бял свят във вторник са доста темпераментни и бойни натури.
В това няма нищо изненадващо като се има предвид, че вторникът е кръстен на планетата Марс, а според римско схващане Марс е богът на войната. Хубавото при тези хора е, че притежават боен дух, смелост и решителност, което им помага да преодоляват трудностите и да осъществяват плановете си.
Въпреки всичко родените под влиянието на Марс могат да бъдат определени като непослушни и склонни към нервност.

СРЯДА
Третият ден от седмицата е под влиянието на планетата Меркурий и е кръстен на нея. В митологията Меркурий е богът на дъжда и гръмотевиците.
Именно поради този факт хората родени в този ден са изключително красноречиви и интелигентни и притежават огромно влияние върху околните. За да могат да съществуват се нуждаят от постоянни предизвикателства. От влиянието на Меркурий са наследили любопитство и безпокойство.

ЧЕТВЪРТЪК
Този ден е под влиянието на Юпитер, който в митологията е богът на гръмотевиците. Именно поради тази причина вие сте изключително експанзивни личности с добро чувство за хумор и завиден оптимизъм. Рядко оставате за дълго време на едно място. Имат ясно изразена нужда от независимост и свобода.

ПЕТЪК
Петъкът е денят на артистичните души. Този ден е под влиянието на планетата Венера. В митологията тази богиня символизира любовта, красотата и комфорта. Именно поради факта, че са под влиянието на тази планета, тези хора са изключително чувствителни и артистични натури. Околните остават с впечатлението, че живеете в собствен свят и това не е случайно като се има предвид склонността ви към романтични фантазии и идеалистичния поглед към света.
Вие не просто обичате красотата, а я обожавате и се стараете да изпълните целия си живот с нея.

СЪБОТА
Хората, появили се на бял свят в съботата притежават завиден разум и са изключително практични. Денят е под влиянието на Сатурн, който в римската митология е син на майката Земя и е богът на земеделието и реколтата.
Имайки предвид, че денят е под негово влияние, хората притежават качества като зрялост, практичност и рационалност.
Още в ранните си детски години са много по-зрели от връстниците си и притежават качеството да планират. Често проявяват съмнение по отношение на себе си и поради това трудно се справят с промените, но сякаш именно този факт им помага по пътя към успеха.

НЕДЕЛЯ
Родените в неделя са истински щастливци. Според митологията този ден се смята за първият от новата седмица и е под влиянието на Слънцето.
Именно поради тази причина народните вярвания сочат, че неделята е най-добрият ден за появата на нов живот.
Тези хора са изключително харизматични, оптимистични и весели. Те не обичат да спазват правилата и винаги са в търсене на нещо ново, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.