Това е най-вкусната и най-полезна закуска (рецепта за здраве и слаба фигура)

0
460

Тази закуска е наистина вълшебна за тялото, а същевременно и повече от вкусна

Предлагаме ви една рецепта за може би най-полезната закуска, която обожаваме. Елементарен поглед върху съдържанието й ще даде на всеки да разбере, че това е просто една здравословна бомба, която ни зарежда с енергия и много помага за отслабване и поддържане на перфектна фигура.

закуска
Свикнете с тази вкусна закуска и ще бъдете много благодарни в най-скоро време

Приготвя се повече от лесно, а продуктите за нея са достъпни за всеки. Бъдете сигурни, че ако редовно започвате деня си с тази закуска, не след дълго лично ще видите прекрасните резултати от нея.

Трябват ни сто грама жито, една лъжица мед, 250 грама вода, канела и орехи.

Първо почистваме хубаво житото и после го оставяме да се свари за около 40 минути, но под капак и на умерен огън.



След като го сварим, отцеждаме житото и добавяме към него меда, а отгоре посипваме обилно със счуканите орехи и една щипка канела. Ако желаете, може да си прибавите и малко боровинки или стафиди – става още по-вкусно.

Тази закуска е не само супер вкусна – просто чудна е, но и една от най-здравословните, които може да си представите. Една купичка от нея ще ви зареди със здраве и енергия през целия ден. А ако я консумирате редовно, ползите ще бъдат просто невъобразими.

Прави се много лесно и затова всеки може да си я позволи – дори и да има по-натоварен график. Всичко е въпрос на желание и мотивация, затова не се колебайте дълго, ами още днес я пробвайте.

Пожелаваме ви да си изядете с огромно удоволствие тази наистина полезна закуска и да ви е много вкусно!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.