Седмичният хороскоп на Алена ще ви смае

0
316

Докато някои от представителите на зодиака ще имат редица положителни изживявания, то други ги очакват неприятни изненади

Седмичният хороскоп на Алена ще остави някои от представителите на зодиака без думи предвид това, което ги очаква през следващите дни.

Докато някои от представителите на зодиака ще имат редица положителни изживявания, то други ги очакват неприятни изненади.
Вижте какво вещае седмичният хороскоп на астролога за всеки един от 12-те зодиакални знаци:

ОВЕН
Чувствате се изключително изтощени и се изнервяте от най-малкото недоразумение.
Ще имате усещането, че околните не спират да ви предизвикват с поведението си и го правят нарочно. За да не си създавате излишно напрежение е добре да си вземете няколко почивни дни и да си останете вкъщи. Укротете импулсивния си дух и се опитайте да не взимате важни решения през тези дни, за да не допуснете фатална грешка, за която после много ще съжалявате.
За щастие според седмичния хороскоп на Алена негативното влияние за вас ще отмине бързо и от сряда нататък се задава нов подем. Ще усетите желание да се впуснете в нови начинания заради прилива на енергия, който ви застига.
Започнете спокойно да реализирате идеите, които от доста време обмисляте, тъй като пътят пред вас е открит.

хороскоп
Докато някои от представителите на зодиака ще имат редица положителни

ТЕЛЕЦ
През тези дни определено ще ви липсва желанието за експерименти и категорично ще отказвате да поемате рискове, тъй като сте се устремили към сигурността във всяко едно отношение.
Имайте предвид, че има вероятност да се случи нещо изненадващо, което ще ви застави да поемете риск, колкото и да не ви се иска.
Задават се и много положителни емоции в основата, на които ще бъде любимият ви човек. Не е изключено до вас да достигнат и много радостни вести, които ще ви сварят неподготвени.
Не се вкопчвайте в сигурното на всяка цена, ако обстоятелствата не се развиват по предварително начертания план се опитайте просто да приемете нещата такива, каквито са и не се вкопчвайте във всяка подробност.
Включете се активно в разговори с колегите ви, от които бихте могли да научите нещо полезно.



БЛИЗНАЦИ
Непостоянната ви природа през тези дни ще се изяви в целия си блясък. През тези дни ще сменяте толкова често настроенията си, че околните ще се чудят какво става с вас – в един момент ще сте изключително весели, а в следващият – мрачни и тъжни, сякаш са ви потънали гемиите.
Приемете, че се намирате в такъв – малко странен период и не си правете труда да се преборите с променливите настроения, тъй като няма да успеете.
Дори да направите опит да ди „залепите” маската на безгрижието и да заблудите околните, то няма да можете да излъжете себе си.
Излейте свободно чувствата си и не се насилвайте да се правите на такива, каквито не сте. Обърнете по-голямо внимание на душевния си свят и се опитайте да влезете дълбоко в него, за да откриете отговорите на въпроси, които не ви дават мира от доста време.

РАК
През тези дни ще изскочат някои въпроси, които ще погълнат голяма част от времето ви. Възможно е да не успеете да се справите с тях и до края на месеца, а не само на седмицата. Ето защо днес и утре е добре да отделите малко време, за да останете насаме със себе си и да се замислите сериозно каква е промяната, от която имате нужда, за да сте по-доволни от живота си и да се чувствате по-комфортно.
Трябва да бъдете абсолютно честни със себе си и да не се чудите какво ще получите от останалите. Трябва да ви интересува само какво бихте направили вие, за да превърнете мечтата си в реалност.
Периодът е изключително подходящ да си потърсите нова работа, ако сегашната, нещо не ви допада. Казано с други думи имате зелена светлина да пробвате нещо различно.

ЛЪВ
Изживяванията ви през настоящата седмица ще бъдат свързани с неща от миналото – чувства, хора, проблеми, за които доскоро сте си мислили, че са останали зад гърба ви, но сега се връщат с нова сила.
Не е изключено да решите да разкриете своя тайна, която сте пазили дълго време или пък тя така или иначе да изплува. Не се ядосвайте, че това, което сте направили в миналото си ви задържа и не ви позволява да живеете спокойно и да се устремите към бъдещето, тъй като не можете да го промените.
През този период ще можете да довършите започнатите дела. Приключвайте всичко, което можете и се освобождавайте. Сега е моментът да изпълните всички задачи, които сте отлагали във времето поради една или друга причина.

ДЕВА
Сега е моментът да посеете семената на бъдещи инициативи. Гледайте напред и мечтайте смело като междувременно начертаете краткосрочните планове, чрез които ще изпълните мечтите си, а след това се захванете и с дългосрочните.
Новото начало, което поставите сега ще се осъществи изключително лесно, тъй като ще имате и попътен вятър.
Преди това да се случи обаче ще се сблъскате с някаква съпротива – може да е вътрешна, но не е изключено да става дума и за външна такава.
Знайте, че сте на прав път и не се отказвайте заради страховете ви как ще се развият нещата занапред.
Не позволявайте на тези притеснения да ви водят за носа.

ВЕЗНИ
Седмичният ви хороскоп сочи, че ще поставите началото на много важни за вас промени, тъй като пластовете в семейния или професионалния ви живот ще се разместят. Очаквайте неочакваното и не си правете стриктни планове, защото нещата така или иначе няма да се случат по начина, по който сте ги планирали. Научете се да се нагаждате към обстоятелствата и ще ви е много по-лесно.
Сега е моментът да смените работата си – редактирайте автобиографията си и следете внимателно пазара на труда.
Не мислете твърде дълго и подробно за всяко нещо, тъй като вместо да действате ще ви обземат колебания и ще пропаднете в капана на страховете си.

СКОРПИОН
Тези дни не само хората, а и обстоятелствата около вас ще ви провокират. Лесно ще настъпи смут в душата ви, ако става дума за хора, с които сте емоционално свързани или пък за съкровени желания, които поради една или друга причина не сте успели да осъществите.
При все, че обзелите ви чувства са напълно разбираеми, опитайте се да не драматизирате твърде много. Влизайте в битки само ако знаете, че вие ще имате право на последната дума, тъй като само така няма да изгубите времето си на вятъра. През този период сте доста раними, така че не се колебайте да потърсите необходимата подкрепа при нужда.
Не забравяйте, че за да намерите подкрепа ще е необходимо да се разкриете пред друг човек.

СТРЕЛЕЦ
Ако сте достатъчно адаптивни към хората и обстоятелствата, то всичко около вас ще се случва изключително лесно. Не е изключено партньорът ви да ви провокира с поведението си или пък да се наложи да се откажете от нещо.
Запомнете, че за каквото и да става въпрос от особена важност е не самото събитие, а реакцията ви спрямо него. Ще си докарате допълнително напрежение, ако настоявате нещата да се случат по начина, по който вие искате и сте решили предварително.
Опитайте се да приемете реалността такава, каквато е и емоциите, които ще предизвика у вас. Не се изненадвайте, ако след време се окаже, че всичко това е било за добро и животът ви е предал поредния си ценен урок.

КОЗИРОГ
Събитията около вас ще ви подтикнат да обърнете внимание на душевните си преживявания и най-съкровените си желания и чувства. Не е изключено през следващите дни самоконтролът, с който се гордеете да се окаже доста трудно постижим и реагирате по-емоционално. Все пак вие също сте хора и не сте от желязо.
Колкото по-дълго време сте сдържали яда си за нещо, толкова по-голяма е вероятността сега да избухнете.
Не критикувайте околните и не се настройвайте срещу любимия си човек само защото ви се струва, че не се държи както трябва. За да постигнете напредък ще е добре да поговорите за преживяванията си и то, без да обвинявате или наставлявате околните.

ВОДОЛЕЙ
През този период отношенията ви с колегите ще продължат да се заплитат. Не е изключено да се превърнете в поредната жертва на манипулациите на някой от колегите ви. Не само може да говорят зад гърба ви, а и да се опитат да се възползват от вас. Разбира се това предупреждение не трябва да ви превръща в параноици, но все пак ще е добре да го имате предвид.
Помнете, че понякога нещата може да не са такива, каквито изглеждат.
Опитайте се да стоите надалеч от интриги. Изкажете позиция само ако трябва да се защитите и то трябва да го направите открито.
В средата на периода има вероятност да достигнете до някакво разкритие, което касае лично вас или ваш близък човек. Ако усетите, че ви е трудно да овладеете емоциите си, по-добре е да споделите с близките си как се чувствате.
Това разбира се няма да реши проблемите ви, но поне ще ви олекне.

РИБИ
Седмичният ви хороскоп ви съветва да зачеркнете поне за малко задълженията и отговорностите си и да си посветите повече време. Отдайте се на забавления. За онези от вас, които се занимават с творческа дейност или са открили страстта си, периодът ще е изпълнен с възможности да разгърнете изцяло потенциала си и да блеснете пред останалите.
Няма да ви липсва и вдъхновение, а въображението ви ще се развихри и ще изпитате невероятно удоволствие от свършеното от вас.
Оправданията ви с липсата на време няма да минат. Точно сега е моментът да посветите времето си на дейността, която ви носи вътрешно удовлетворение.
През тази седмица емоциите ви ще бъдат движеща сила и точно те ще ви вдъхновят да направите нещо или да се впуснете с цялата си енергия в нов проект. Казано с други думи просто бъдете себе си и се насладете на това, което сте сътворили със силата на въображението си, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.