Пророкът Едгар Кейси за 2016: Земята се цепи от наводнения и вулкани! (Една държава става свръхсила)

1
373

Американският екстрасенс Едгар Кейси прави страховита прогноза за 2016 г

Пророкът Едгар Кейси предрича, че през 2016 година земята ще се разцепи, вулкани също ще променят нейното лице. Той е наричан Ностардамус за двадесети век. Мнозина се надяват този път пророчествата на ясновидеца да не се сбъднат с подобна апокалиптична яснота. Той има осъществени повече от двадесет и пет хиляди пророчества.

Кейси умира през 1945 г., като оставя пророчества, които намират в гроба му до 2020 година. Според гадателят човечеството ще бъде „бомбардирано” от серия катаклизми. Предрича, че бреговете на Аляска ще бъдат разтърсени от мощен взрив, който ще предизвика гигантски вълни, които ще залеят полуострова. Европейският континент също няма да избегне природните катаклизми.

Едгар Кейси има уникални пророчества
Едгар Кейси има уникални пророчества

Според него ще има катаклизми на земната кора на двата континента-Арктика и Антарктида, което ще доведе до изригване на вулкани на различни точки на земята. Изригването на вулкан ще потопи в мрак 40-милионно население. Гадателят предрича мощен трус с много тежки последици ще има и в Америка.Едгар Кейси вещае тежки катаклизми и за Япония. Според него половината от нея ще бъде потопена под вода. Почти същата съдба ще има и Великобритания. В Европа също ще има редица критични прогнози.

Единствената страна, за която медиумът има положително прогноза е Русия. Според него тя ще се превърне в супер държава, която ще е начело на възраждащата се цивилизация. Неин център ще бъде западен Сибир.



Според ръкописите на Кейси през следващите десетина години ще се открият неоспоримо доказателства, които ще станат публични, че извънземните са посещавали земята още преди зараждането на цивилизацията ни. Археолозите ще открият руини от град под Ерусалим, построен от извънпланетяни. Ще открият и скелети на същества, приличащи на ходещи делфини.

Прогнозата на Едгар Кейси сочи, че през следващите десет години ще бъде направено революционно откритие. Ще бъде намерена „частицата на Бог”. Това ще е най-малкият невидим строителен материал на Вселената.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. За съжаление по-голямата част от предсказанието на Едгар Кейси ще бъде сбъднато. Но това е прочистване на планетата ни от негативизма – там където са събрани в изобилие ниски духовни вибрации.
    Аз лично смятам, че всичко това би могло да се избегне ако човечеството промени курса на мисленето си, представата и възприятията си за живота. Ако по-голямата част от хората се обърнат към Любовта и Истината – всичко ще премине леко и не до такава степен фатално за човечеството в по-голямата му част.
    Колкото до Русия – да, тази държава ще стане водеща Светлина за народите и без природни катаклизми.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.