Кажете ни само каква зодия е вашата половинка и ще ви кажем дали ви изневерява

0
257

Вижте доколко ви е верен вашият партньор и какво обича в леглото спрямо своята зодия

Всяка една зодия е различна и уникална и притежава както положителни, така и отрицателни черти. Не трябва обаче да забравяме, че всяка зодия има характерни навици, черти и разбирания, както и степен на похотливост.

В следващите редове ще разберете колко ви е вашият партньор в зависимост от неговата зодия:

ОВЕН
Ако има някой в зодиака, който да е постоянно разгонен, то това са точно представителите на тази зодия. Не се изненадвайте от думите им, тъй като те винаги изстрелват директно това, което искат и мислят, колкото и дръзко или вулгарно да се струва то на околните.

зодия
Вижте доколко ви е верен вашият партньор и какво обича в леглото

Желанието им за интимна близост идва със скоростта на светлината, но и пък се изпарява със същата тази скорост.



ТЕЛЕЦ
Нивата на тестостерон при мъжете от тази зодия винаги са на върха. Те обичат да се наслаждават на гледката на голото женско тяло, да докосват, да вкусват… Тяхната запазена марка е бавният, но качествен секс.
Преди да се стигне до интимна близост Телците ще изпипат всичко до най-дребния детайл – музика, свещи, ягоди, шампанско… Не им липсват въображение и оригиналност, което ги прави още по-атрактивни.

БЛИЗНАЦИ
На тези мъже хормоните кипят непрестанно и са навити на всеки. Обичат да разнообразяват и често експериментират в леглото.
Могат да накарат дори звезда от горещ филм за възрастни да се изчерви, тъй като са особено дръзки в приказките си. Единствената пречка да бъдат отлични любовници е неспособността им да се концентрират. За сметка на това обаче биха били ненадминати в работата си на еротична телефонна линия.

РАК
Това, което ги отличава от предишните три зодии е, че са неспособни да имат интимна близост с някого, ако не изпитват силни чувства.
За да се стигне до там той първо трябва да бъде покорен с думи. В момента, н който успеете да спечелите доверието им, ще се разкрият в цялата си същност и ще забравят за всичките си задръжки. Тяхната запазена марка е ненадминатата нежност, с която даряват партньорите си.

ЛЪВ
Няма никакъв спор, че представителите на царствената зодия, са най-разгонените хора на света. Неслучайно партньорите им ги определят като най-добрите любовници в зодиака. Могат да го направят с всекиго, по всяко време и то по няколко пъти. Притежават уникалната способност да склонят обекта на своите желания да спи с тях, а сексуалната им енергия е неизчерпаема.

ДЕВА
Те са живото доказателство, че тихите води са най-дълбоки. Макар на пръв поглед да изглеждат изключително хладнокръвни, стабилни и рационални, в леглото те са готови на всякакви експерименти, за да задоволят партньора си и са всеотдайни.
Наясно са как трябва да протече един акт на интимна близост и не е изключено да споделят с вас градивната си критика по отношение на уменията ви.

ВЕЗНИ
Може да ви прозвучи странно, но почти всички ексхибиционисти и воайори са представители на тази зодия.
Те обожават интимните ласки да се случват пред огледалото, да пробват нови пози и играчки. Въпреки всичко това не може да се каже, че са от най-сексуалните представители в зодиака.
По-скоро биха могли да бъдат определени като скромни романтици, които притежават способността да овладеят нагона си.

СКОРПИОН
Притежават фатално обаяние и могат да ви показват неуморно нови и нови аспекти на интимната близост. Скорпионът също попада сред най-разгонените знаци в зодиака. С тях трябва да забравите за конвенционалните движения и да имате предвид, че след като ви качат на седмото небе от удоволствие, те просто може да си тръгнат. Способни са на дълбоки и стабилни връзки, при все че си падат по еднокрактине забивки.

СТРЕЛЕЦ
Ако има някой, който да е лишен от всякакви задръжки, то това са стрелците. За тях дълбоките чувства и романтиката са пълни глупости. Най-важното за тези представители е дивият секс. С времето те превръщат креватните упражнения просто в спортно занимание. Проявяват ненадминато въображение в отношенията си, за да доставят удоволствие на партньора. Интимните ласки на открито, са неговата слабост. Обичат да се излежават с часове в леглото, да се смеят и да се гушкат.

КОЗИРОГ
При все, че в живота са доста стабилни и уравновесени личности, по отношение на интимната близост са готови по всяка едно време на денонощието.
Макар по отношение на емоциите да са доста резервирани, то в леглото изобщо не са свенливи. Техният инстинкт няма почивка, но бъдете сигурни, че се разкрива само пред партньора им. Често не могат да бъдат догонени в тази дисциплина.

ВОДОЛЕЙ
Някои експерти определят тази зодия като великият любовник в хороскопа. За разлика от останалите представители на зодиака, за тях интимните преживявания са изцяло физическо удоволствие, което няма нищо общо с чувствата и емоциите. Склонни са на експерименти и то до доста извратени граници. Именно поради тази причина трудно си намират партньори, които да не се отвратят от разнообразието, което постоянно търсят в леглото.

РИБИ
Колкото и странно да ви звучи тях определено ги мързи що се отнася до интимната близост. За сметка на това компенсират с огромни дози романтика и нежност. Те са тези, които могат да ви правят серенади и да ви рецитират стихове до пълно изтощение. Когато се запалят, са готови да изпълнят всичките ви желания в леглото, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.