Изненада! Вижте какво разкрива болката в различните части на тялото

0
434

Ако погледнете от този ъгъл на болестите и разстройствата, които ви измъчват, ще ви е много по-лесно да се разберете с тялото си

Несъмнено ще се изненадате от фактите, които ще научите за болката в следващите редове.

Оказва се, че болката в различни части на тялото е в резултат на различни проблеми, за които дори не сте предполагали.

Така например болката в главата често пъти е свързана с недоволството, което изпитвате от самите вас.
Имате чувството, че когато нещо не е наред с главата ви, същото се случва и с цялото ви тяло.

Не забравяйте, че вашите мисли, болки, проблеми, страхове, недоверие, разочарование, готовността за битка или пък предаването, от какво се опитвате да се предпазите и какво се опитвате да забравите – всичко това се записва във вашето съзнание.



болката
Ако погледнете от този ъгъл на болестите и разстройствата, които ви измъчват, ще ви е много по-лесно да се разберете с тялото си

Ако погледнете от този ъгъл на болестите и разстройствата, които ви измъчват, ще ви е много по-лесно да се разберете с тялото си.
Разбира се всеки един човек е строго индивидуален и трудно би могло всички да бъдат поставени под общ знаменател, но все пак тази информация ще ви помогне да погледнете на нещата от различна гледна точка.

Ето какво издава болката в различните части на тялото ви:

ГЛАВОБОЛИЕ
Най-често главоболието се появява в случаите, в които недоволствате от себе си и се опитвате да се накажете. От мигрена страдат хората, които се опитват да бъдат съвършени и в това си старание често си оказват сами натиска, под който живеят.
Не ви липсва и огромна доза потиснат гняв, за да се стигне дотук.

БОЛКИ В ОЧИТЕ
Болката в очите или различните проблеми с тях са свързани с отказа ви да видите нещо в миналото или бъдещето ви, което не желаете да видите. Опитвате се да избягате от този проблем и категорично отказвате да се изправите очи в очи с него.
Не забравяйте, че именно това желание да не виждате какво се случва с вас и отричането, са в основата с проблемите ви с очите.

БОЛКА В СИНУСИТЕ
Обикновено проблемите със синусите или болката в тях настъпват, когато се дразните много сериозно на някой ваш близък, но въпреки това не събирате необходимата смелост да му го заявите в очите.
Най-лошо е, когато у вас се нагнезди чувството, че този човек злоупотребява с вас.

ШИЯ И ГЪРЛО
Вратът е онази част от тялото, която ви позволява да бъдете гъвкави в наблюденията и мисленето от двете страни. Проблемите и болките във врата издават, че по всяка вероятност сте имали ситуации, в които сте били доста упорити в оценката, убедени, че вашето мнение е правилното.
Гърлото пък е израз на способността ви да изразите гласно всичко онова, което искате и мислите. Болката в гърлото издава някакъв потиснат гняв.
Ларингитът пък е знак, че сте толкова ядосани, че дори не желаете да говорите за това. Проблемите с гърлото обикновено се появяват, когато сте възпрепятствали по някакъв начин творческия си процес. Ако направите някаква промяна, несъмнено ще усетите подобрение на проблемите с гърлото.

ГЛАВА
Главата е онази част от тялото, която показвате на заобикалящия ви свят и по нея ви разпознават. Когато нещо с нея не е наред, усещате, че нещо не е наред с вас.

БОЛКА В УХОТО
Тя издава, че в себе си носите огромна ярост за нещо, което дори не желаете да чуете.

КОСА
Косата е вашата сила и стоманената бариера, която издигате в моментите, в които сте уплашени или напрегнати. В тези случаи усещате болка, която започва от мускулите на раменете и пропълзява към горната част на главата ви, а понякога засяга и зоната около очите.
Ако напрежението продължи по-дълго време усещате силна болка в скалпа, а косата ви не може да диша и започва да окапва.

КОЖНИ ПРОБЛЕМИ
Проблемите с кожата издават индивидуалността ви.
Кожните проблеми издават страха ви от това, че сте застрашени или че някой друг владее живота ви.

ГРЪБ
Това е знак, че мислите, че околната среда не ви оказва достатъчна подкрепа в живота и начинанията ви.
Ако ви боли горната част на гърба това е сигурен знак, че ви липсва емоционална подкрепа. Болката в средната му част издава чувство за вина и страх да се срещнете с онова, което е зад вас.
Страховете от бъдещето и евентуални финансови проблеми пък се проектират като болка в долната част на гърба.

РЪЦЕ
Ръцете са вашата способност да обхванете житейския си опит.
Горната половина е свързана с възможностите, а долната – с уменията ви.
Старите емоции, които не спират да ви измъчват и до днес ви създават проблеми в ставите.
Болката във всеки един пръст пък е изражение на различни проблеми. Така например проблемите с показалеца се получават в резултат на страх и ярост, както и на вашето его. Палецът пък е свързан с грижите ви, следния пръст отново с яростта и интимните проблеми, безименният – тъгата и общуването, а кутрето – лъжите и семейството.

СЪРЦЕ
Сърцето е онзи орган от тялото ви, който изпомпва радостта през организма. Сърцето ви се свива и става студено, когато в живота ви липсват радостни моменти, нежност и любов. В резултат на това се стига до забавяне на притока на кръв, което в нередки случаи предизвиква и анемия, инфаркт или стенокардия. Хората, които попадат в плен на инфаркта споделят, че никога не са се радвали на живота.

ГЪРДИ
Гърдите са изражение на майчинството и проблемът с тях издава, че сте прекалили с тази роля.

БЕЛИ ДРОБОВЕ
Те са олицетворението на отнемането и даването на живот. Проблемите с този орган издават, че се страхувате да си вземете онова, което ви е необходимо от живота. Най-лошото е, ако сте се примирили с мисълта, че нямате право да живеете живота си по начина, по който искате.

ЛАКТИ
Лактите са израз на вашата персоналност, егото, упорството и гордостта ви. Когато ви заболят лактите или коленете може би е време да се замислите защо винаги сте толкова твърди и постоянно отказвате помощ.

СТОМАХ
Този орган е проекция на всички нови идеи, които са се появили в главата ви, както и опитът, който сте натрупали. Ако имате проблеми със стомаха, значи едно от двете куца.

КРАКА
Проблемите с краката издават, че изпитвате страх от това да вървите напред или пък имате известни колебания в коя посока да тръгнете. Когато сте се отчаяли от живота и не желаете да продължите напред, се появяват болките и проблемите с краката.

БОЛКИ
Несъмнено болките в различните части на тялото са израз на чувство за вина. Хроничната болка пък е знак, че изпитвате хронично чувство на вина, което обаче е толкова дълбоко вкоренено, че дори не го осъзнавате.

НАДНОРМЕНО ТЕГЛО
То е знак, че се нуждаете от защита. Пълните хора търсят защита и се страхуват да не бъдат наранени, критикувани, измамени или омаловажени. Казано с други думи изпитват сериозен страх от живота, пише zajenata.bg.

Може би първата ви реакция, след като сте прочели тези редове е да заявите категорично, че това са пълни измислици. Ако обаче седнете и помислите спокойно над нещата ще се уверите, че всичко написано в този материал е истина.

Просто се замислете с кой от изброените органи имате проблеми, върнете лентата и признайте поне пред себе си, че наистина ви измъчва някой от споменатите проблеми.
И не на последно място – запомнете, че за да живеете в мир със себе си, трябва да се научите да си вярвате и да прощавате грешките – както вашите, така и на околните. В противен случай няма да успеете да изплувате от блатото до края на живота си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.