Запознайте се с интимните фантазии на мъжете според зодията им

0
287

Вижте как можете да разгорещите вашата половинка според зодията и интимните фантазии, които са в главата му

Може би няма да се изненадате, ако ви кажем, че интимните фантазии на всеки, също са подвластни на зодията.

В следващите редове ще ви запознаем с интимните фантазии на вашите силни половинки спрямо тяхната зодия.
Повече от сигурно е, че интимните фантазии са нещо, което всеки мъж притежава, но едва ли всеки един ще се осмели да говори за тях пред половинката си. Затова ние ще влезем в тази роля и ще ги разкрием вместо тях.

Вижте как можете да разгорещите вашата половинка според зодията и интимните фантазии, които са в главата му:

зодията
Вижте как можете да разгорещите вашата половинка според зодията и интимните фантазии, които са в главата му

ОВЕН
Нищо няма да разгорещи така мъжете от тази зодия, както, ако ги заберете с вас на обиколка за покупка на бельо.
Ще покачите допълнително градуса на страстта, ако го вмъкнете заедно с вас в пробната и го оставите да се наслади на гледката, която ще разкриете пред очите му.
Няма никакви съмнения, че палавото ви „облекло” ще развихри интимните фантазии на половинката ви.



ТЕЛЕЦ
За да събудите всичките му сетива и да го накарате да настръхне от страст, ще ви е необходимо да се обзаведете с камшик. Разгорещете го до необходимата степен като пуснете нежна музика и запалите ароматна свещ. След това се оставете изцяло в ръцете му и му позволете да се наслади на шоколад, който яде директно от вашето тяло.

БЛИЗНАЦИ
Несъмнено представителите на тази зодия са търсачи на силни усещания. Вие сте идеалната му половинка, ако не сте от свенливите и се престрашите да му предложите нещо по-пикантно. Огромно предизвикателство, което ще му донесе удоволствие ще е да му подарите книгата Кама Сутра. Отворете я на произволно подбрана страница и овладейте до съвършенство позата, която се е разкрила пред вас.

РАК
Можете да разкриете прикритата му дива страст като го въвлечете в изненадваща похотлива техника от висшия пилотаж.
Част от нещата, които можете да направите за него са да завържете ръцете му с вратовръзка, да обуете високи черни ботуши или пък да го обкрачите и да притиснете бедрата му, докато не го докарате до екстаз.

ЛЪВ
За да разгорещите лъва, е достатъчно да го обсипете с комплименти. Изненадайте го с нещо по средата на срещата ви като например колко добре изглеждат задните му части в тези дънки или нещо от този род. Щом стигнете в близост до дома си, обсипете цялото му тяло с целувки и докосвания, без да се свените. Безспорно това ще покачи градусите на страстта до взривоопасност.

ДЕВА
Макар на пръв поглед да изглеждат доста сдържани, нещата съвсем не стоят по този начин, когато ги залее вълната на удоволствието.
Ще го изстреляте в космоса, ако преустановявате действие всеки път, когато го докарате до ръба на екстаза.
Продължете в този дух до момента, в който не е в състояние да издържи и секунда повече и няма да съжалявате.

ВЕЗНИ
Достатъчно е в близост до леглото да има голямо огледало и няма никакви съмнения, че ще го подлудите.
Веднага след като разхвърля дрехите си, се наместете върху него и невероятната гледка, която ще се разкрие пред очите му ще го изстреля в космоса.

СКОРПИОН
Най-големият афродизиак за представителите на тази зодия, е очакването.
Можете да стимулирате допълнително желанието му като му изпратите смс с горещо съдържание по време на вечеря като например: „Нямам търпение да останем насаме”.
След като се доберете до вашето местенце за любов продължете да разгорещявате страстите като се разсъблечете пред очите му, без да му позволявате да ви докосне и с пръст, преди да се озовете между чаршафите.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са прословути с еротичната си ненаситност. Можете да задържите дълго време вниманието му като променяте постоянно позите и не позволявате на рутината да се нагнезди помежду ви.
Това, което го разпалва, са предизвикателствата, така че му организирайте игра, в която да мените често позите, без да откъсвате телата си едно от друго. Това ще го влуди.

КОЗИРОГ
Тези представители на зодиака умеят да се владеят до съвършенство, но няма да сгрешите, ако се превърнете в негов покровител в спалнята. Накарайте го да се наслади на вашето тяло като му предложите да ви целуне страстно по врата например. Това ще разпали не само неговите интимни фантазии, а и вашите. След това изберете подходящата поза и го наставлявайте да бъде по-бърз, по-бавен, по-груб или по-страстен например.

ВОДОЛЕЙ
Мистериозността е нещото, което би заинтригувало Водолея. Можете да му оставите бележка на вратата, с която го наставлявате да последва пътечката, която ще го отведе към неподозирани наслади.
След като се добере до спалнята го посрещнете с вкусна и изкушаваща награда, която да вкуси направо от тялото ви.

РИБИ
Рибите естествено са пристрастени към водата. Подгответе охладено шампанско, пуснете нежна музика, запалете свещи и го поканете заедно с вас във ваната като го подканите да ви направи масаж.
Погледнете го с подканващ и предизвикателен поглед, след което увийте краката около врата му и последвайте темпото, в което ще ви поведе, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.