Задължително направете тези неща преди да се омъжите

0
236

Следвайте тези съвети и няма да сгрешите

Ако планирате да се омъжите в най-скоро време, то се замислете дали сте направили повечето от тези неща.

Ако не сте, съветът на специалистите е да не бързате да го правите.
Според тях е от огромно значение за връзката ви да направите точно тези няколко неща преди да се омъжите.
В случай, че вече изгаряте от нетърпение да научите кои са нещата, които трябва да направите преди да се омъжите, ще ви разкрием в следващите редове:

омъжите
Следвайте тези съвети и няма да сгрешите

За никого няма да е изненада, ако кажем, че дамите избират мъжете си и това не е просто поредното феминистично убеждение, а абсолютен факт.
Като всяко нещо той също има своето логично и доста тривиално обяснение, а то е, че жената трябва да може да разчита за всичко на половинката си, да се чувства сигурна, защитена и убедена, че именно той е човекът, който ще се грижи добре за семейството.

Разбира се последното е от огромна важност, ако искате съвместният ви живот да протече без особени сътресения.
Разбира се всичко, което споменахме по-горе е от особена важност, но не са единствените, които играят роля при избора на мъж.
Може да се добавят още няколко точки в списъка, които със сигурност трябва да отбележите, че са налични преди да се омъжите.



Разбира се никой не може да гарантира, че ако спазите всичко това, единственото, което ще ви раздели ще е смъртта, а не бракоразводният адвокат, но все пак е добре да се постараете.
Не забравяйте, че ако неприятните изненади започнат да се изсипват като из ведро, то непременно ще стигнете до услугите на бракоразводен адвокат.
За да не се случи всичко това, задължително трябва да направите тези осем неща преди да решите, че ще се омъжите за този човек и тръгнете да избирате сватбената си рокля и да се захванете с организацията на тържеството.

Ето ги и тях:

1. Задължително се скарайте
Може би измежду познатите ви има една от онези митични двойки, които никога не са се карали и се разбират само с поглед, а помежду им цари пълен синхрон. Едва ли между тях винаги и всичко е вървяло по мед и масло, но ако са стигнали до това положение, то е особено важно да знаете, че то не е много здравословно за връзката.
Все някой ден и при тях ще дойде моментът, в който да се скарат и тогава ще изпаднат в доста шокираща ситуация.
Разбира се далеч не ви съветваме да си търсите умишлено поводи да се скарате, но не се опитвайте да потушите назряващ скандал.
Само по този начин ще разберете истината за партньора си.
Може би трябва да преосмислите добре връзката си, ако забележите, че партньорът ви не отстъпва за нищо на света и е готов на всичко, за да наложи мнението си.
Дайте си категоричен отговор на въпроса дали наистина това е човекът, с когото искате да изкарате остатъка от живота си. В крайна сметка не е от значение кой точно ще излезе победител от скандала, а как ще стигнете до решение на проблема.

2. Поживейте заедно
В никакъв случай не можете да кажете, че познавате добре партньора си преди да сте поживели под един покрив.
Макар, че не е задължително вашият любим да е от тези, които разпиляват бельото и чорапите си из цялото жилище, то това е съвсем обичайна гледка за ергенски апартамент.
Има вероятност да успеете да промените този неприятен навик с течение на времето и съжителството ви под един покрив, но не е изключено и да не успеете.
Това означава, че трябва да приемете човека до вас такъв, какъвто е, а не да кроите планове как ще го моделирате по свой вкус, защото често задачата се оказва непосилна.
От вас се иска да решите дали бихте могли да издържите този хаос през целия ви съвместен живот.
Освен това съжителството под един покрив ще ви разкрие хигиенните му навици и отношението му към предметите. Ще разберете и дали е склонен да ви помага в домакинските задължения или ще остави цялата тежест да падне върху вашите плещи.
Ако не се помръдва за нищо, то едва ли искате да обвържете живота си с ленивец.

3. Пътувайте заедно
Казват, че най-добрият начин да опознаеш някого е като попътуваш с него.
Далеч нямаме предвид лъскава почивка в петзвезден хотел и да лежите по цял ден на басейна.
По-скоро препоръчваме да отидете на място, където няма кой знае какви удобства, за да видите как вашият партньор ще се справи в абсолютно непозната среда.
Не забравяйте, че вие също сте с него, което е немалък стрес за него, защото ще се опита да даде най-доброто от себе си.
Така ще видите колко е оправен мъжът, с когото смятате да се обвържете.
Ако всичко мине като по вода, то двамата ще успеете да запазите прекрасни спомени от съвместното си приключение.

4. Поне веднъж го вижте пиян
Добре е да видите поне веднъж партньора си пиян. Може би този съвет ще ви се стори нелогичен и откачен, но всъщност е изключително полезен. Ако сте убедена, че именно това е мъжът, с който искате да живеете, непременно трябва да го видите как се държи под влиянието на алкохола.
Това ще ви даде ясен отговор на важни въпроси като например дали е агресивен или се променя изцяло, има ли проблеми с алкохола, наясно ли е с границите си и може ли да си контролира глътката.

5. Обсъдете темата за децата
Макар за момента да не планирате деца, е добре да обсъдите тази тема с мъжа до вас.
По този начин ще добиете представа какви са очакванията му от вас и от живота му занапред, както и дали плановете ви се припокриват. Ако срещнете сериозни различия, то може би е добре да се замислите дали това между вас е сериозно и струва ли си да продължи.
В противен случай разочарованието за поне един от вас ще е доста голямо.

6. Изправете го на нокти
Със сигурност ви звучи налудничаво, но е добре да видите начина, по който бъдещият ви съпруг се справя в стресова ситуация.
Не е изключено подобни ситуации да блокират мисловната му дейност, да го превръщат в агресор или пък да се променя коренно.
В общи линии и тук гоним същата цел, както при напиването.
Освен това е добре да научите кои са нещата, които са в състояние да го извадят от равновесие.
Ако не престава да ви мърмори в продължение на месеци за леката драскотина на колата си, въпреки че има пълна застраховка, то най-добре е да се спасявате, докато е време.

7. Говорете за общите финанси
Резултатите от редица проучвания сочат, че сред най-честите причини, които водят до развод, е финансовото напрежение в семейството.
Според психолозите пък постоянната липса на пари и заемите, са сред най-сериозните стресови фактори.
Именно поради тази причина трябва да обсъдите задължително бюджета си, както и кой за какво ще харчи парите и дали тези разходи са разумни.
Не е добре обаче да повдигате твърде често тази тема или пък да го следите как харчи парите си.
Все пак насреща си имате мъж, а не дете и той изкарва сам парите си. Със сигурност не бихте искали да го карате да се чувства притиснат до стената.

8. Разделете се за известно време
Със сигурност това да сте непрекъснато заедно не е особено добра идея, както и да поддържате връзката си от разстояние.
За сметка на това действа оздравително на връзката, ако изкарате известно време разделени един от друг.
По този начин ще усетите колко силно ви липсва човекът и дали връзката ви действително е толкова силна, колкото си мислите.
Ако нямате проблеми в отношенията след раздялата, то това със сигурност ще затвърди още повече доверието ви един в друг, пише glas.bg.

Може би на пръв поглед всички тези съвети или поне по-голямата част от тях ще ви се сторят шантави, но нито един от тях не е случаен.
Замислете се над нещата, към които ви заострихме вниманието и сами ще се убедите. Опитайте се да се сетите поне за една двойка, която има проблем точно с едно от нещата, които са синтезирани в този материал. Със сигурност познавате такива.

Колкото и безоблачни и розови да ви се струват нещата помежду ви, е добре да успеете да погледнете реалността в очите, за да не се сблъскате челно с огромното разочарование на по-късен етап от съвместния ви живот, защото тогава ще ви е много по-тежко, отколкото, ако се разделите докато е време.
Всеки един от тези съвети ще ви е от полза, ако го спазите и няма никакви съмнения в това.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.