Вижте какви изненади се задават в любовта за всяка една от зодиите (хороскоп до 24 юли)

0
306

Дори и онези, които не пропускат да подчертаят, че не вярват в любовта, тайничко се надяват тя да ги връхлети с пълна сила

Може би всеки един от вас се пита какво ли ще му се случи в любовта през следващите няколко дни.

Дори и онези, които не пропускат да подчертаят, че не вярват в любовта, тайничко се надяват тя да ги връхлети с пълна сила.
Е, в следващите редове ще разберете какви изненади да очаквате в любовта според зодиакалния ви знак.

Астролозите посочват, че седмицата е доста благоприятна и то най-вече за онези от вас, които имат половинки и ги карат да се чувстват желани, значими и ценени.
Най-после и вие ще имате възможността да отделите малко свободно време за любовни приключения, а това ще се отрази благотворно на връзката ви.
Използвайте всяка свободна минута, за да засвидетелствате любовта към половинката си, без значение от колко време сте заедно.

любовта
Дори и онези, които не пропускат да подчертаят, че не вярват в любовта, тайничко се надяват тя да ги връхлети с пълна сила

Ако пък сте от необвързаните, не бързайте да се отчайвате, тъй като съдбата е подготвила доста изненади и за вас и ще ви открие нови възможности.
Вие обаче трябва да се възползвате смело от тях, а ако наистина се опитвате да направите впечатление на някого, е добре да не пестите комплименти и подаръци.



Ето какво се задава в любовта за всяка една от зодиите поотделно:

ОВЕН
За самотните представители на тази зодия се очертават доста интересни дни. Задават се множество мимолетни любовни авантюри и флиртове, а не е изключено някоя от тях да прерасне в нещо по-дългосрочно, стига да имате желание за това. Обвързаните пък ще получат изненадващ жест от половинката си, който ще бъде запомнен за дълго време.

ТЕЛЕЦ
Седмицата ще ви открие доста възможности за срещи, но звездите ви съветват да не приемате всяка възможност с охота, а да се видите само с онези хора, които наистина са надеждни и стойностни.
В противен случай ще се чувствате ограбени, тъй като ще пропилеете времето си на вятъра.
Онези от вас, които са обвързани трябва да се приготвят за среща с родителите на половинката си. Ако се виждате за пръв път, сега е моментът да направите добро впечатление и да ги спечелите на ваша страна.

БЛИЗНАЦИ
Не се затваряйте у дома през тази седмица. Отдайте се на разходки из природата в компанията на любимия ви човек и се насладете на момента и възможността да бъдете заедно. Само така ще се почувствате щастливи и удовлетворени.
За необвързаните представители на зодията се очертава шанс за стартиране на дълга връзка. Не е изключено обаче да се изплашат от мисълта за обвързване и да пропилеят шанса.

РАК
Още през първите дни отношенията с партньора ви доста ще се изострят. В основата на търканията ви, ще са битови проблеми. Към средата на периода обаче търканията ви ще бъдат изгладени и отново ще успеете да върнете хармонията помежду си.
Необвързаните от вас ще са под влиянието на горещи страсти, които ще ги доведат до доста налудничаво поведение пред противоположния пол.

ЛЪВ
Веселото настроение и оптимизма на необвързаните представители на царствената зодия са заразни и ще ви превърнат в желан събеседник за противоположния пол. Пригответе се за доста приятни емоции, ще ви засипят с комплименти и внимание и то не само колегите от службата, а и познати и приятели.
Обвързаните пък ще имат възможността да позакрепят отношенията си през следващите дни и да насочат връзката си в посоката, в която биха желали.

ДЕВА
Обвързаните трябва да избягват да събират половинката и приятелите си на едно място през следващите дни.
Не е изключено, ако все пак пренебрегнете този съвет, да се разпали сериозен конфликт и да се озовете между чука и наковалнята.
За необвързаните от вас предстои взимането на тежко решение. Не е изключено да ви се наложи да избирате между двама души.

ВЕЗНИ
Онези, които са във връзка може да изненадат половинката си с няколкодневна ваканция. И двамата имате спешна нужда от почивка, така че сега е моментът да се възползвате и да си подарите повече време за романтични преживявания.
Необвързаните, които в последно време се изявяват активно на любовния фронт ще трябва да се успокоят през следващите дни и да се съсредоточа т основно върху задълженията си.

СКОРПИОН
Тези дни ще са едни от най-незабравимите в живота ви, тъй като ще са изпълнени с романтика.
Очакват ви много приятни и красиви мигове в приятната компания на любимия ви човек. Освен това ще ви засипе с откровения.
Необвързаните имат шанса да се доближат още малко до човека, по когото въздишат. Покажете му ясно, че желаете нещо повече от обикновено приятелство.

СТРЕЛЕЦ
Обвързаните представители на зодията ще изпитат изненадващо удоволствие и то от занимание, което не ви е допадало, а е любимо на половинката ви.
Този фкат ще ви накара да преосмислите възгледите си за живота и да прекарвате повече време в забавления с любимия човек.
За необвързаните от вас предстои изненадваща среща със стар приятел, когото ще видите в различна светлина.

КОЗИРОГ
През следващите дни ще сте с усещането, че партньорът ви не ви дава възможност да си поемете въздух. Това усещане ще ви накара да настоявате за по-голяма свобода и независимост.
За онези от вас, които не са във връзка предстои среща с човек, който ще ви плени с уникалната си душевност, а не с външния си вид.
До известна степен този факт ще ви затрудни, тъй като ще ви накара да се замислите дали виждате само прекрасен събеседник или потенциалната ви половинка.

ВОДОЛЕЙ
Седмицата се очертава да е повече от прекрасна. През идните дни ще установите, че партньорът ви също е със сериозни намерения към вас. Може дори да повдигнете темата за брак и наследници.
Необвързаните представители на зодията трябва да съсредоточат вниманието върху външния си вид. Предстои ви запознанство с изключително магнетична личност и ще трябва да я впечатлите, а за целта ще е необходимо да сте в безупречен вид.

РИБИ
Ще получите важни прозрения, които ще дадат решение на любовните ви проблеми и ще ви дадат възможност да се радвате на лично щастие.
Не е изключено страстите да се нажежат до червено през следващите дни, но след важните решения, които ще вземете, всичко ще си дойде на мястото, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.