Мира Радева: Ако искате да свалите ударно килограми, пробвайте това чудо!

0
743

Мира Радева винаги използва тази рецепта, за да свали ударно 5-6 кг за месец

Мира Радева има свой начин за хранене и ни предлага една уникална рецепта за отслабване. Никой не помни топ социоложката пълна, но нейната тайна е именно тази смес. Рецептата върши чудеса и винаги ни дава желаната фигура, ако се почувстваме некомфортно в тялото си.

Почти никой не може да каже, че някога Мира Радева е били с наднормено тегло. Тя е от малкото късметлийки, които поддържа почти еднакви килограми през възрастта си. Но през зимата и тя, като всеки човек качва излишни 5-6 килограма, които веднага сваля с тази уникална рецепта.

Мира Радева сваля ударно килограми само с тази смес
Мира Радева сваля ударно килограми само с тази смес

Социоложката знае, че с напредване на възрастта всяко едно сваляне на килограмите става все по-трудно. Затова тя не харесва диетите, а се стреми да следва здравословното хранене. Тя се въздържа да яде сладко, тестени изделия, както и месо. Разбира се, не се лишава от тези храни, но винаги предпазливо настъпва при тяхната консумация.

Затова си е избрала една рецепта, която наистина топи излишните килограми. В основата й е една обикновена суровина, което е хряна. С нея тя прави вълшебната смес. Тя я приготвя сама, в дома си. От нея консумира по една лъжичка три пъти на ден, но винаги половин час преди хранене.



Хрянът трябва да е в количество 125 грама и се смила на кухненски робот или на ренде се настъргва. Към него се прибавят три лимона. Плодовете са с кори, те също се наситняват на робот или се настъргват ситно на ренде. Към така получената смес се прибавят две-три супени лъжици мед.

От тази чудодейна смес се взима в продължение на две седмици, всеки ден, ако наистина искате да има ефект и целите да отслабнете.Хрянът има свойства не само да топи мазнини. Той укрепва белите дробове, помага при настинка и засилва имунната система. И според Мира Радева рецептата действа безотказно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.