Ето как лъже всяка зодия

0
271

Някои представители от зодиака лъжат, когато искат да направят добро впечатление

За никого не е тайна, че всеки човек има свой начин, по който да излъже останалите, но пък малцина свързват това с неговата зодия.

Колкото и да не ви се вярва, всеки лъже по определен начин според своята зодия.
Така например някои представители от зодиака лъжат, когато искат да направят добро впечатление други, когато трябва да излязат сухи от неприятна ситуация и по още ред причини.

Разбира се най-добрият вариант е да не разчитаме на лъжата, тъй като рано или късно тя излиза наяве и тогава нещата може да станат още по-лоши.

зодия
Някои представители от зодиака лъжат, когато искат да направят добро впечатление

Запомнете, че ако веднъж изпуснете нещо от контрол, после няма как да си върнете контрола отново. Същото важи и за лъжата – веднъж изречена вече няма връщане назад. А изгубите ли доверието на човека срещу вас, никога няма да успеете да си го върнете в чистия вид, в който е било преди това.



Примерът със скъсаното въже, което след това е завързано отново е изключително нагледен. Затова преди да изречете дори и най-дребната лъжа се замислете какви биха били последствията от нея и дали си заслужава да го правите. Ако размислите, след като вече сте я изрекли, е късно да промените каквото и да било.
И не забравяйте, че всяка една лъжа поражда след себе си и друга.

Как обаче лъже всяка една зодия, можете да научите в следващите редове:

ОВЕН
Тази зодия лъже винаги, когато се опитва да се измъкне от създалата се неприятна ситуация. Всъщност не си мислете, че лъжат постоянно. Правят го само в моменти, в които са принудени да направят нещо, което не е по вкуса им и тогава измислят всевъзможни оправдания, за да не свършат работата.

ТЕЛЕЦ
За Телците лъжата е цяло изкуство. Те са способни да ви оплетат в паяжина от лъжи, за да предизвикат у отсрещния, емоцията, която си представят, че трябва да се случи.
В нередки случаи те са способни да излъжат, само и само да откажат да свършат услуга на някого, дори и на близък приятел.

БЛИЗНАЦИ
Те са хората, които лъжат на всяка втора крачка. Ако попитате тях обаче, ще ви заявят доста убедително, че за тях лъжата е непонятна. Всъщност истината е, че да лъжат е една от любимите им игри, която овладяват до абсолютна виртуозност още от ранна детска възраст.

РАК
Представителите на тази зодия определено не обичат лъжата и прибягват до нея само в краен случай. Моментите, в които можете да сте сигурни, че ще прибягнат до лъжа са онези, в които в противен случай ще наранят близък човек.
Те например по-скоро биха излъгали детето си, че домашният им любимец си има нов стопанин, отколкото да му кажат, че е починал.

ЛЪВ
Несъмнено тази зодия лъже царски и с огромен замах. Завидното при тях е, че помнят всеки детайл от лъжата, която са скалъпили и поради тази причина ще ви е много трудно да ги разобличите.
Основното, за което би ви излъгал един Лъв, е да скрие емоциите си.

ДЕВА
И те се опитват да послъгват, но не им се получава много убедително. Когато се опитват да излъжат ги обзема огромно притеснение и започват да заекват, изчервяват се и всичко се проваля.

ВЕЗНИ
Везните определено са хора, които са скарани с лъжата. За тях това е начин да докажат на света, че човек не може да контролира всичко, но пък може да си наложи самоконтрол.

СКОРПИОН
Представителите на тази зодия ще си позволят лъжа само когато трябва да заздравят впечатлението, което са направили на отсрещния човек.
Най-честите лъжи изрича, когато знае, че в резултат ще получи някаква материална облага.

СТРЕЛЕЦ
Не може да се отрече, че Стрелците лъжат със завидно вдъхновение, но пък за сметка на това в лъжите им няма никакъв смисъл. Те лъжат предимно за дреболии, но пък за сметка на това редовно и този факт вбесява близките им хора. Освен това лъжите им лесно могат да бъдат разкрити.

КОЗИРОГ
Тези хора лъжат, когато усетят, че са безпомощни и няма да могат да направят на отсрещния, впечатлението, което биха искали. За тях използването на лъжата е идеалният начин да убедят хората, че се ползват със завиден социален и материален статус, тъй като в действителност нещата не стоят по този начин.

ВОДОЛЕЙ
От тях не очаквайте да изрекат каквато и да било лъжа. Те ще ви кажат в очите цялата истина, без значение дали ще ви хареса или не. В противен случай ще се почувстват като предатели. Водолеите не понасят моментите, в които усещат, че някой се опитва да ги излъже, това може да ги изкара извън кожата им.

РИБИ
Рибите лъжат за щяло и нещяло, но според тях това е просто опит да вкарат реалността в света на техните фантазии.
Дали ще разпознаете лъжата им или не, зависи от вас, но няма никакви съмнения, че ако някой направи опит да ги излъже, те веднага ще познаят, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.