Ето каква сватба ще вдигнете според зодията

0
412

Всеки един представител на зодиака си има своите разбирания за този важен ден от живота

Може би вече сте разбрали, че зодията има огромно влияние върху живота ви и до голяма степен от нея зависи вашата сватба.

Астролозите посочват, че всяка зодия има своя представа за начина, по който трябва да се случи тяхната сватба.
Безспорно това събитие е едно от най-важните в живота на всеки един човек, така че имате пълното право да я направите изцяло по ваш вкус.

Не си мислете, че силният пол не се вълнува от организацията на вашата сватба. Разликата обаче е, че докато едните участват дейно в подготовката, то другите се налага да ги вземете под строг контрол, а трети имат изключително креативни идеи, които ще превърнат тържеството ви в незабравимо.

сватба
Всеки един представител на зодиака си има своите разбирания за този важен ден от живота

В крайна сметка начинът, по който е организирана вашата сватба зависи до голяма степен от зодията ви.Вижте как всяка една зодия организира своята сватба:

ОВЕН
Чертата, която отличава представителите на тази зодия, безспорно е тяхната спонтанност. Именно поради тази причина не очаквайте Овенът да започне да планира своята сватба отрано.
Когато вземе решение, ме ще го направи, той ще го направи без каквито и да било условности. Това, с което трябва да сте наясно, че ако ще свързвате живота си с тази жена, тя ще организира тържество в тесен семеен кръг. Казано с други думи на вашата сватба ще присъстват само най-близките ви, тъй като няма да имате време да каните по-далечни роднини или колеги.

ТЕЛЕЦ
Макар не винаги да го признават в прав текст, обичат романтиката. Сватбата в техните представи е със спазването на всички традиции – като се започне от ергенското парти, мине се през бялата булчинска рокля и се стигне до многоетажната торта с марципанови фигурки.
Тези представители на зодиака, са категорични, че се женят само веднъж и поради тази причина всичко трябва да е спазено до най-малката подробност.

БЛИЗНАЦИ
Силният пол от тази зодия не е сред онези, които бързат да надянат брачния хомот.
Те по всякакъв начин ще се стремят да отложат събитието във времето, така че не приемайте този факт твърде лично.
Щом нещата опрат до кокал обаче, те ще се впуснат в приготовленията на сватбата с цялото си сърце.
Първото нещо, с което ще се сблъскате е тяхната креативна мисъл. Всеки ден ще ви изненадват с гениални идеи, които са много по-добри от вчерашните им такива.

РАК
Най-големите ценности в живота на тази зодия са доверието и любовта. Той приема своята сватба като кулминация на отношенията, а този ден е един от най-важните в живота му.
Тези представители на зодиака не жалят средства и време за своята сватба и ще се погрижи всичко да е на ниво. Не е важно какъв ще е броят на гостите, но задължително всичките му близки хора трябва да са около него.

ЛЪВ
Несъмнено сватбата на царствената зодия трябва да е ярка и запомняща се. Именно поради тази причина я превръщат в изключително помпозно събитие, за което се говори дълго след това.
Лъвът винаги ще подготви нещо грандиозно и ще раздаде тонове покани за своята сватба.
Масите се отрупват с елитен алкохол и деликатеси, а гостите изобщо не трябва да се опитват да си тръгнат преди полунощ, тъй като няма да им бъде позволено да го направят.

ДЕВА
Основното изискване на мъжете от тази зодия към тяхната сватба е всичко да е направено по изключително стилен и изискан начин.
Това важи не само по отношение на облеклото, а и за всичко останало.
Няма никакви съмнения, че ще направи щателна подготовка във времето, което остава до сватбата.
Силната страна на тази зодия е планирането.

ВЕЗНИ
Тези хора се вълнуват от всичко свързано със сватбата. Ще отделят максимално внимание на всяко едно ваше желание, за да задоволят стремежа ви всичко в този ден да изглежда изключително хармонично.
Партньорите им не трябва да се надяват, че през цялата сватба ще танцува единствено с тях, напротив, ще се опита да обърне внимание на всеки гост.

СКОРПИОН
Дълго ще разглежда връзката ви под микроскоп и ще изпитва съмнения дали това е партньорът, с който иска да прекара остатъка от живота си.
В момента, в който се увери, че вие сте неговата половинка, ще вложи целия си ентусиазъм в подготовката на сватбата. Със сигурност ще изпипа всичко до най-малката подробност, за да няма неприятни изненади в този толкова важен ден. Гостите няма да са много, тъй като никога няма да си позволи да покани хората, които са го разочаровали.

СТРЕЛЕЦ
Когато представителите на тази зодия сметнат, че са готови за тържеството, ще се радват да видят на него всичките си близки, приятели и познати, които не са никак малко.
Несъмнено купонът ще започне много преди самото събитие. Стрелецът ще направи и незабравимо ергенско парти, тъй като е увлечен от екзотиката.
Не се изненадвайте, ако за партито заложи на кючекчийки, вместо на обичайните стриптийзьорки.

КОЗИРОГ
Те са една от най-скръндзавите зодии така, че ще проявят това си „качество” дори и на собствената си сватба. Те не смятат, че трябва да развързват кесията си за подобни неща. Не се изненадвайте, ако разиграва всякакви варианти, само и само да икономиса някой и друг лев.
Представителите на тази зодия ще направят всичко по силите си да сведат разходите до минимум като се аргументират, че не е важен антуражът, а смяната на статуса.
Съгласувайте всичко с него, тъй като не обича изненадите.

ВОДОЛЕЙ
Да накарате тези хора да се обвържат не е никак лесна задача. Не забравяйте, че Водолеят е склонен да се предаде само ако намери партньор, който не ограничава по никакъв начин свободата му. Никой обаче не трябва да очаква, че тържеството ще протече по всички общоприети канони.
Мъжете от тази зодия винаги търсят нотка ексцентричност, така че ще съумеят да я вплетат дори и в сватбеното тържество. Не си мислете, че ще пропусне да внесе своя дан за „уау ефект”.

РИБИ
За тях сватбата е прекрасен повод да превърнат приказката си в действителност. Няма да сгрешите, ако се опитате да вземете контрола във ваши ръце, тъй като представителите на тази зодия притежават толкова много романтика в душата си, че понякога са твърде далеч от действителността.
Ако все пак си позволите да рискувате и да оставите всичко в техни ръце, то се подгответе в последния момент да търчите като стрела, за да поправите нещата. За Рибите хаосът е естествено състояние на душата, пише glas.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.