Тези рецепти на баба Ванга и Слава Севрюкова са трепач! (Пробвайте)

0
1048

Баба Ванга и Слава Севрюкова имат няколко рецепти против главоболие

Баба Ванга и Слава Севрюкова препоръчват тези рецепти против неприятното главоболие. Двете известни българки разкриват, че са свързани с употребата на цитрусовия плод лимон. Тези рецепти  се използват при внезапно главоболие, причинено от стрес, преумора, напрежение. При първата обелете с нож кората на лимона,като се очиства бялата му обвивка. Кората се поставя на слепоочията, като я привързвате с шал или бинт. Така престоявате половин час. От една страна действа мириса на плода, на принципа на аромотерапията, а кората изтегля болката.

При втората рецепта отново се взима кората на лимона. Тогава се слага само малко фино смляно кафе към нея и отново се привързват на слепоочията. Отново се прикрепя с шал или бинт и се оставя петнадесет минути. Болката отшумява много бързо, ефекта е невероятен, твърди баба Ванга.

Баба Ванга и Слава Севрюкова имат невероятни рецепти против главоболие
Баба Ванга и Слава Севрюкова имат невероятни рецепти против главоболие

При първата рецепта на уникалната пророчица Слава Севрюкова включва бял равнец. Ясновидката е била не само силно сензитивна личност, но и много духовна, и силно извисена. Тя, също препоръчва две рецепти против главоболие. Първата лекува дори хронично главоболие и мигрена.

В половин литър вряща вода се слагат две супени лъжици бял равнец. Котлонът се изключва, билката се оставя да кисне един час. Прецежда се и се пие по една винена чаша на гладно, преди или след хранене, три пъти на ден.



При нужда се приема една чаша и преди сън. Процедурата продължава пет дни, прави се почивка 3-4 дни, препоръчва Слава Севрюкова. Може да се повтори след това още един път, при необходимост.

При втората рецепта се използва черна ряпа и хляб. Настъргва се средно голяма ряпа и към нея се прибавя малко оцет, като се оставя да попие. Получената смес се слага върху филия хляб. Сокът се отделя и може да се изпие, помага при кашлица. Хлябът се поставя на слепоочието до половин час. Тези две рецепти на двете пророчици действат наистина невероятно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.