Повече от жестоко: Мая Манолова преживя гаврата на живота си, вижте я!

5
419

Мая Манолова трябваше да изгледа от родния ефир истинска подигравка, която би оставила всекиго без думи!

В дните си на щастие, тъй като наскоро Мая Манолова омъжи дъщеря си Ралица, бившата депутатка изтърпя огромна гавра в национален ефир. Любимката на „червените“ поддръжници се озова в жестока ситуация, след като бе въвлечена в нея от Антон Сираков. Адвокатът ѝ се подиграва в ефира на „Евроком“, надсмивайки се на образованието ѝ, видя Topactualno.com.

„Мая Манолова е завършила „Право“ в УНСС, а това е университет, който се превежда „Утре носи съответната сума“.

Антон Сираков се подигра жестоко с Мая Манолова
Антон Сираков се подигра жестоко с Мая Манолова

Така че имам по-особено мнение за моята полуколежка.“ – каза Антон Сираков.

Адвокатът е известен с пиперливия си език. Той многократно е иронизирал хора от политическия живот на България и не само. Това му е спечелило доста неприятели, но досега никой не смее да се обърне към съда, за да го заведе под отговорност за обида. Причината е, че Сираков е сред най-добрите правни специалисти у нас и шансовете на всеки срещу него са нищожни.



Мая Манолова пък отдавна обяви, че иска да се насочи към по-спокоен живот и вече страни от високите постове в държавата. Причината е в рака на гърдата, който ѝ бе открит и с който успя да се пребори преди година. Все пак обаче, за добро или лошо, блондинката продължава да бъде в полезрението на обществото, което е може би разбираемо.

„След болестта се научих да ми пука повече за хората. Това е нещото, което се промени у мен в последната година.“ – каза преди време красивата Манолова.

Засега тя изпълва своите думи, защото дори стана омбудсман, което е достойно за уважение. Мнозина юристи обаче явно все още не могат да приемат дипломата ѝ от УНСС за голямо постижение. Сред тях очевидно е и един от най-добрите в занаята – Антон Сираков.

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. За добро и ли лошо съм безппартийна и това ми дава възможност да се изкажа като свободно мислещ човек.Когато се наложи да търсиш решение на проблемите си и стигнеш до Омбуцмана ще разбереш, че това е жената която спазва закона .В нейно лице видях един отговорен и състрадателен човек.Може би на някой не му изнася ,но на нея,гжа МАЯ МАНОЛОВА и пука за хората ,за народа ,за България. Пожелавам Ви ,здраве,и бъдете себе си ,обичана от народа!

  2. Това е груба намеса в личният живот на който и да било и всеки що годе грамотен юрист го знае. Сега почти всички институти у нас са унсс. Никой също няма право да се вре под чаршафите ти, най вече в дни, когато трябва да си най радостен. Това също всеки полуграмотен представител на Темида му е ясно. Гнусна жълтина.

  3. Дипломата не прави човека .Дипломата не прави човека адвокат. Това го видях от някои адвокати който се скъсаха да ближат гъза на Седеров,и после той ги изрита като мръсни котета.Нищо че имаха диплома за адвокати.Мая като политик не я харесвах ,но като омбудсман си падна на мястото.Майче,дръж здраво ,и не се кандидатирай за президент защото ще станеш за срам и смях. Г-жо Манолова,искрено се радвам че се излекувахте и сте жива и здрава.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.