Магия за пари-определено помага! (Ще се изненадате какви чудеса прави)

1
2396

Тази магия за пари определено помага

Магията за пари действа, доказано е категорично. Кой не иска финансов просперитет? Но определено този ритул помага и върши чудеса. Тя привлича успеха, сполуката, късмета, гарантира ни финансов просперитет. Според Фън Шуй финикийските знаци са тежко бреме. Ако обаче искате да забогатеете, трябва да се подготвите предварително за тази тежест. Предварително помислете, дали искате да останете богат човек. Дали можете да понесете това бреме. Предварително се убедете, че имате право на богатство.

Този ритуал за пари е най-лесен, но действа на сто процента. Ако го направите, много скоро ще се сдобиете с богатството, което желаете. Методът е изключително прост, но действа безотказно. Просто вземете една банкнота от сто лева. Задължителното условие е да е чиста, да не е прегъната и най-добре е да си я вземете от банката.

Тази магия за пари определено действа
Тази магия за пари определено действа

След това внимателно я поставете в портмонето си, но без да я прегъвате. Всяка вечер си я галете и си визуализирайте какво ще си купите, щом спечелите богатство. Представяйте си апартамент, тузарска кола, яхта, нова чанта или това, което искате да притежавате.

Задължително условие е тази банкнота да не се мачка. Тази банкнота се носи в портмоне от естествена кожа, изпъната и без да се прегъва. Всеки ден се слага в портфейла и в чантата. Не забравяйте, че парите носят енергия, която пронизва всички неща.



А при магията за пари тази столевова банкнота ще ви помогне. Пробвайте, просто нищо не губите, а чудото ви очаква. Стига само да направите този ритуал и да си представяте мечтаното богатство.

Във ваши ръце е да си промените живота. В продължение на няколко хиляди години хората са насочили усилията си към постигане на материалните неща. Няма съмнение, че здравето е много важно. Но енергията на парите спомага да укрепите и здравето си. Както и да се насладите на цялата прелест на земното си съществувание.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Магиите и ритуалите се заплащат с късче от душата! Не се подвеждайте по магии, баячки, гледачки и всякакви оракули с предадени души на дявола.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.