Ето къде трябва да живее всяка зодия

0
281

Славата, която се носи за вас, ви определя като изключително отмъстителни същества

Може би ще ви се стори налудничаво, но когато избирате мястото, на което ще живеете, трябва да вземете под внимание и вашата зодия.

Ако вече сте избрали дома си и се чувствате на мястото си, това означава, че макар и несъзнателно сте имали предвид своята зодия при избора.
Специалистите са категорични, че за всяка зодия има подходяща страна, в която биха се чувствали най-добре.

В следващите редове ще ви разкрием коя е най-подходящата страна за всяка една зодия:

зодия
Славата, която се носи за вас, ви определя като изключително отмъстителни същества

ОВЕН
Вие бихте се чувствали най-добре в Щатите. Именно тази страна е достойна да се превърне във ваша родина, тъй като както всички знаем е страната на неограничените възможности – точно като вас.
Най-добре бихте се чувствали, ако се установите в Тексас или Мисури.
Никак няма да ви е лошо да живеете в страната, в която текат реки от царевичен сироп, а магданозът расте на храсти.



ТЕЛЕЦ
Стягайте багажа и заминавайте за Полша. Славата, която се носи за вас, ви определя като изключително отмъстителни същества.
Афганистан е мястото, на което можете спокойно да се отдадете на вендетата, но имайте предвид, че е малко хард и задължително ще ви разкрият.
Именно поради тази причина истинското ви място е Полша като видни сладкоусници и вещолюбци.
Там водката и бирата си ги бива, пък и храната е вкусна. Какво ви трябва повече от това?

БЛИЗНАЦИ
Най-добре би ви подхождало да се слеете с испанците. Тези хора са толкова шумни, че не могат да останат незабелязани. Ако в софийска жилищна сграда влезе група испанци, до три минути на адреса ще са се отзовали поне три екипа на охранителна фирма.
Тъй като вие също сте доста емоционални, Испания е една от малкото страни, в които бихте минали за мълчаливи и кротки хора.

РАК
На вашата зодия най-много би подхождало да живеете в Ирландия – страната на чудесата, която не е приказка, а съвсем реална.
Ще сте обградени от море, зеленина и не на последно място – нещо, което е много важно – закони. Забраняващи на кръчмарите да преследват клиенти, задлъжнели от пиене на бира.

ЛЪВ
За царствената зодия най-подходяща е Бразилия.
Приятелски настроените хора там ще успеят да разгърнат докрай щедрата ви душа. Ще останете с усещането, че краката ви сами заиграват в ритъма на танците и песните на народите. Романтичните нощи на Копакабана пък ще докоснат дълбините на сърцето ви, а един от най-прекрасните плажове в света – Бая до Санчо ще ви бъде под носа.
Ето това, ако не е рай на земята, здраве му кажи.

ДЕВА
Най-подходящата за вас страна за живеене естествено би била Швейцария. Там всичко е изключително чисто, регламентирано и подредено. Предвид, че всичко при вас цъка с точността на швейцарски часовник, няма две мнения, че най-добре би било да се заселите там.
Имайте предвид, че след 22 ч. е забранено да използвате банята си и нямате право да изхвърляте боклуците си в чужда кофа за смет.

ВЕЗНИ
Кой не мечтае да посети Франция и в частност Париж? Това е най-доброто място за вас. Разбира се, ако изберете да живеете във френската столица, трябва да имате предвид, че това е градът на мургавити французи и всеки автомобил е потенциална бомба, а всеки младеж на улицата е потенциално камикадзе, което може да е заредило бомба под размъкнатата си тениска.
На парижани обаче този начин на живот явно им допада и освен това все още успяват да привличат туристите с шансоните, кроасаните и местната култура.

СКОРПИОН
Вие най-добре стягайте багажа за Монголия, където ще спите в юрта.
За никого не е тайна, че скорпионите притежават желязна воля. Именно в Монголия ще се научите да пиете чай с лой и кобилско мляко или ще се наложите и ще извратите местното население като им разкриете невероятната комбинация от ракия и шопска салата.
Вие сте от хората, които обичат духовните пътешествия и им се отдават с пълна страст.
Освен това се нуждаете от лично пространство, в което да се усамотите. Ако Монголия не ви допада, можете да я замените с Тибет, където да се отдадете изцяло на духовното си усамотение.

СТРЕЛЕЦ
На вашата зодия най-много би подхождало да живеете в Индия, тъй като това е мястото, на което можете да се отдадете на забавления и да забравите за досадното ежедневие.
Вие ненавиждате реда и дисциплината и именно поради тази причина това е идеалната за вас страна. Там хората се хранят с духовния си живот, а опасността ще ви дебне на всяка крачка и няма да ви остави да скучаете и за миг дори.

КОЗИРОГ
Най-добре бихте се чувствали в Япония като се има предвид, че сте с вродено чувство на йерархия, търпеливи сте и сте доста работни.
Няма да сгрешим, ако кажем, че Страната на изгряващото слънце е вашата втора родина.
Там официално живеят 50 хиляди столетници и освен това отглеждат квадратни дини.
Освен това средностатистическото закъснение на влаковете е (забележете!) 18 секунди.
Има автомати за всичко, което можете да се сетите като се започне от цигари и презервативи и се стигне до вино и палачинки.
Но пък се работи до припадък.

ВОДОЛЕЙ
Вие имате право на избор. Бихте живели еднакво добре както в Исландия, така и във Финландия.
Вашата зодия е изключително интелигентна, вие сте от малкото поетични души, които ги е грижа за заобикалящия ги свят. Поради всички тези причини бихте се чувствали като у дома си в някоя от тези две държави, където се изповядват тези ценности.
Припомняме, че страните, които вземат първите четири места по екосъзнателност са Финландия, Исландия, Швеция и Дания.

РИБИ
Вашето място несъмнено е Италия.
Там ще имате достатъчно поле, за да разгърнете цялата си творческа енергия, на която сте способни.
Италия е люлката на европейската култура и е пропита от любов и изкуство.
Всеки втори жител на тази страна е някакъв творец, било то самоук художник, поет по душа или скулптор на фигурки от вафлени опаковки.
Несъмнено страната на Пучини, Верди, Микеланджело и Фелини, Версаче, Армани, Ламборгини и Ферари, е вашето място, пише vesti.bg.

Е, след като вече имате ориентир къде трябва да живеете според своята зодия, не ви остава нищо друго освен да стегнете багажа и да се отправите натам в търсене на щастието.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.